Skip to Store Area:

You're currently on:

Keurmerk

Nog niet iedereen is vertrouwd met het winkelen op internet. Helaas bestaan er nog steeds organisaties die het niet zo nauw nemen met de wetgeving. Dat ten spijten want online winkelen is gemakkelijk en snel.

 

                    

Bij RL Sales en Zaklampen-Specialist.nl kunt u met een gerust gevoel velig en vertrouwd bestellen. Dit wordt bevestigd door de branche vereniging Webshop Keurmerk. Webshop Keurmerk heeft eerst een grondige inspectie uitgevoerd voordat zij ons cerficatie hebben uitgereikt. Zo bekijken en controleren zij onze algemene voorwaarden, of uw gegevens veilig worden opgeslagen en of u veilig kunt betalen.  

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1600 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie. Het Webshop Keurmerk heeft hiervoor een 10 gekregen.

 

Bij RL Sales en Zaklampen-Specialist.nl kunt u dus met een gerust gevoel velig en vertrouwd bestellen. Dit wordt bevestigd door de branche verreniging Webshop Keurmerk ons certificaat kunt u hier vinden.