Skip to Store Area:

You're currently on:

Ruilen en retourneren

Afkoelingsperiode

Mocht u om welke reden niet tevreden zijn over een bij ons gekocht product, dan kunt u binnen 14 werkdagen na levering het product indien mogelijk in orginele verpakking en in orginele staat naar ons retourneren. Na ontvangst en goedkeuring krijgt u hierover bericht. Het betaalde bedrag zal retour geboekt worden, mits 100% in nieuwstaat. Echter de eerder door ons gemaakte verzendkosten blijven wel voor uw rekening. Deze zijn afhankelijk van de verzendwijze die u geselecteerd heeft bij het plaatsen van de bestelling. Voor de hoogte van deze kosten kunt u contact met ons opnemen. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).

Neemt u wel eerst contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@rlsales.nl. Vermeld hierbij wel duidelijk uw ordernummer of faktuurnummer.

Een aantal artikelen kunt u helaas niet ruilen. Hieronder vallen:

- Batterijen

- Speciaal voor u bestelde artikelen

- Op maat gemaakte artikelen

- Reparatie artikelen

- Afgeprijsde artikelen (cattegorie SALE)

 

Retourprocedure

Retourneren gaat eenvoudig en makkelijk. Verpakt u te allen tijde uw bestelling zeer goed om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens stuurt u het pakket naar:

 

RL Sales

O.v.v. retour + uw bestelnummer

De Huufkes 38

5674 TM Nuenen

 

Terug naar klantenservice