14 dagen bedenktijd

Niet tevreden met uw aankoop, stuur deze binnen 14 dagen retour

Mocht u om welke reden niet tevreden zijn over een bij ons gekocht product, dan kunt u binnen 14 werkdagen na levering het product indien mogelijk in originele verpakking en in originele staat aan ons retourneren. Na ontvangst en goedkeuring krijgt u hierover bericht. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een zaklamp uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar ga er niet mee op avontuur. Ook wanneer het product nét teveel ‘gebruikt’ is of de verpakking niet meer in originele staat is, kan het in overleg retour. We bekijken de staat van je teruggestuurd product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is.

Het betaalde bedrag zal retour geboekt worden, mits 100% in nieuwstaat. Echter de eerder door ons gemaakte verzendkosten blijven wel voor uw rekening. Deze zijn afhankelijk van de verzendwijze die u geselecteerd heeft bij het plaatsen van de bestelling. Voor de hoogte van deze kosten kunt u contact met ons opnemen. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).

Neemt u wel eerst contact met ons op. U kunt ons bereiken via klantenservice@rlsales.nl. Vermeld hierbij wel duidelijk uw ordernummer of factuurnummer.

Reparaties zonder RL Sales factuur nummer worden niet gerepareerd. Indien u, uw factuur kwijt bent of vragen heeft kunt u contact opnemen met 040 - 737 00 30 of door te mailen naar klantenservice@rlsales.nl

Sommige artikelen vallen helaas onder de uitzonderingen die niet teruggestuurd kunnen worden. Denk hierbij aan batterijen waarvan de verpakking is geopend. De lijst met deze uitzonderingen vind u hier.