Advance tapes stopt met AT4 en AT27 tape

Advance tapes stopt met AT4 en AT27 tape
18 oktober 2022 1 minuten leestijd

Advance tapes stopt met AT4 en AT27 tape

Advance Tapes heeft aangegeven om te stoppen met de productie van de Advance AT4 en AT27 tape. De isolatietapes zijn veelal geliefd in de installatie en entertainmentbranche. Door de aanhoudende drukte, grondstoffentekorten in PVC en personeelstekorten bij Advance Tapes hebben ze daarom besloten te stoppen met deze twee productielijnen van Advance. Deze tapes zullen dan ook in de toekomst niet meer geproduceerd worden. Backorders die op dit moment geplaatst zijn zullen we benaderen om een oplossing te zoeken.

Op dit moment beschikken we nog over een kleine voorraad Advance AT27 en deze zal dan ook bestelbaar zijn tot de voorraad op is.

 

Het betere alternatief

Advance AT4 is de dunne variant isolatietape van de bekende Advance AT7 tape. De Advance AT7 tape zal dan nog wel beschikbaar blijven en deze krijgen we nog steeds binnen. Voor de Advance AT27 die veelal gebruikt wordt als transparante balletvloer tape komt Advance zelf niet met een alternatief.

Omdat Advance al een tijdje met leveringsproblemen kampt zijn wij al in een vroeger stadium gestart met het zoeken van een alternatief. Dat is dan ook gelukt, de Le Mark PVC is hier namelijk een zeer geschikt alternatief voor. De Le Mark PVC isolatie tape is namelijk ook verkrijgbaar in zowel grote als kleine rollen. Deze tapes zijn uitvoerig getest en vergeleken, meer over deze tapes lees je hier.

Vorige artikel:
Volgende artikel:
Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief