Materialen controleren doe je zo

Materialen controleren doe je zo
7 april 2021 2 minuten leestijd

Materialen controleren doe je zo

Advies van onze specialist

Direct zien welke materialen niet compleet zijn, defect zijn of juist wel gecontroleerd zijn? Dat kan eenvoudig met de Gaffergear Checked, Defect en Incomplete tape. graag leggen we hieronder uit hoe je het beste te werk kan gaan. Kom je er nog niet uit? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Stap 1

Controleer je materialen en begin met labelen. met een klein stukje tape die je bijvoorbeeld over de sluiting plakt geef je gelijk aan wat de status is van de materialen die zicht in een flightcase bevinden. Dit scheelt een hoop werk en werkt dus twee keer zo snel. Doordat de tape eenvoudig te beschrijven is kan je ook gelijk aangeven wat ermee aan de hand is. Dat scheelt je dubbel controleren van de materialen en helpt je collega's aan de juiste informatie.

Stap 2

Geef aan wat er materialen aan de hand is. De Gaffergear controle tape is zo gemaakt dat hij makkelijk met de hand te scheuren is en dat je er met een Sharpie stift of pen op kan schrijven. Het witte vak kan makkelijk beschreven worden waardoor je kan aangeven wat er aan de hand is. Dit scheelt een dubbele controle en zo kan erop zetten wanneer en of door wie hij gecontroleerd is. En in het geval van een defect of als er iets ontbreekt kan je dit tevens aangeven wat er aan de hand is.

Dit heb je nodig

 

Stap 3

Geef de tape dispensers een centrale plek in je magazijn. Door bij het de laad en los zone, de technische dienst of op een centraal punt van het magazijn de Gaffergear controle tape te plaatsen in een tape dispenser kan je gelijk aangeven wat er met de materialen aan de hand is. Hiermee wordt voorkomen dat materiaal niet gecontroleerd en gemarkeerd wordt na controle. De Gaffergear tape dispensers zijn los te bestellen of als voordeelset met rollen Checked, Defect en Incomplete tape.

Dit heb je nodig

 

Stap 4

Baken je materialen af in het magazijn. heb je al een set voor een project klaar gezet en wil je voorkomen dat er per ongeluk door collega's materialen worden weggehaald? Dan leent de Checked tape zich ook iedeaal om gebruikt te worden als afbakening in het magazijn. Hiermee geef je duidelijk aan dat de set gecontroleerd is en klaar is om geladen te worden.

Vorige artikel:

Nieuwsbrief