Nieuw: RL Premium Dubbelzijdige Expo tapijttape

Nieuw: RL Premium Dubbelzijdige Expo tapijttape
4 januari 2023 1 minuten leestijd

Nieuw: RL Premium Dubbelzijdige Expo tapijttape

Nieuw in het assortiment, RL Premium dubbelzijdige expo tapijttape. De tape is de ideale dubbelzijdige tape voor beursvloeren, podiumvloeren, stand bouwers en andere tijdelijke tapijt toepassingen. Door de linnen die in de tape verwerkt zit kan de tape makkelijk aangebracht en verwijderd worden door slecht één persoon. Tevens zorgt de linnen ervoor dat deze makkelijk met de hand te scheuren is.

 

Makkelijk te plaatsen en verwijderen

De tape is makkelijk na gebruik schoon te verwijderen en door de linnen scheurt de tape niet tijdens het verwijderen. Desondanks heeft de tape een hoge kleefkracht wat er weer voor zorgt dat tapijt wel goed op zijn plek blijft liggen.

Hiermee maakt het de ideale expotape voor beurzen, tentoonstellingen, podia, evenementen ect. De tape wordt al jaren door tapijtleggers wereldwijd gebruikt en is nu met verbetering verkrijgbaar onder onze huislijn RL Premium. De expo tape is leverbaar in verschillende rol breedtes van 12mm en 50mm en met onze staffelkorting krijg je automatisch korting bij grotere aantallen. 

Previous artikel:
Next artikel:

Nieuwsbrief