TwoTone dubbelzijdige dansvloer - 2m x 10m - zwart / wit

TwoTone dubbelzijdige dansvloer - 2m x 10m - zwart / wit

TwoTone dubbelzijdige dansvloer - 2m x 25m - zwart / grijs

TwoTone dubbelzijdige dansvloer - 2m x 25m - zwart / grijs

TwoTone dubbelzijdige dansvloer - 2m x 15m - zwart / wit

TwoTone dubbelzijdige dansvloer - 2m x 15m - zwart / wit

TwoTone dubbelzijdige dansvloer - 2m x 10m - zwart / wit

€ 447,70 € 370,00

Levertijd 2-3 week

Na het plaatsen van je bestelling neemt onze klantenservice contact met je op voor het inplannen van een leverdatum.
Artikelnummer
DV-TWOT2X10-ZW

De TwoTone™ dubbelzijdige vinyl dansvloer is de ideale allround dansvloer voor op tournee, scholen of gewoon als podium bedeking. Door zijn scherpe prijs ideaal voor de verhuurbranche als podium vloer bij modeshows, evenementen, concerten of andere tijdelijke toepassing. Omdat zowel de bovenkant als onderkant gebruikt kunnen worden kan deze eenvoudig omgedraaid worden. De bovenzijde van de vloer is zwart en de onderzijde van de vloer is wit.

 

Eigenschappen:

  • Draagbare vloer ideaal voor tournee
  • Scherp geprijsd
  • Dubbelzijdig, beide zijdes zijn te gebruiken
  • Kleur: zwart / wit
  • Gemakkelijk op en af te rollen
  • Matte toplaag

 

De TwoTone™ dansvloer is lichter dan veel traditionele dubbelzijdige dansvloeren. Hiermee is de TwoTone™ vloer de ideale draagbare podiumvloeren en kan hij eenvoudig worden opgerold voor opslag en transport. Bovendien helpt de binnenste glasvezel laag TwoTone™ om snel plat uit te vlakken nadat deze op de volgende locatie wordt neergelegd. Dit maakt TwoTone™ perfect voor alle soorten performancetours of zelfs voor wanneer je de vloer niet 24/7 kunt laten liggen, zoals in gemeenschapsruimten. Hiermee maakt het de ideale en scherp geprijsde vinyl dansvloer voor verschillende toepassingen en dansstijlen van Hip Hop tot Ballet. De TwoTone is niet geschikt voor Tapdans, Iersedans of Flamenco dans. Voor dansstijlen waarbij harde zolen zoals Tapdans, Iersedans of Flamenco dans gebruikt worden is de Nocturne dansvloer gemaakt.

 

Installatie, onderhoud en transport

De TwoTone kan nadat deze uitgerold is makkelijk met een scherp mes op maat gesneden worden. Wij adviseren altijd om de vloer eerst altijd na het uit rollen even te laten rusten zodat hij goed kan uitvlakken. Hierna kan de vloer op maat gesneden worden of met speciale dansvloer tape vastgeplakt worden. Nadat de vloer gebruikt is kan hij eenvoudig gereinigd worden met een dweil en laminaatreiniger. De TwoTone dansvloer wordt opgerold geleverd op een transport koker die tevens gebruikt kan worden in een transportkar voor dansvloeren.

Bij de dansvloer leveren we tevens een Nederlandse installatiehandleiding waarmee deze eenvoudig zelf geïnstalleerd kan worden.

Meer informatie
Kleur Zwart / Wit
Serie TwoTone
Rol lengte 10 m
Rol breedte 200 cm
Dikte 1,2mm dik
Gewicht per m² 1600g/m²
Afwerking Mat
Meer artikelen van het merk RL Sales Floors