Maatwerk aanvragen

Volg onderstaande stappen en vraag eenvoudig een offerte aan voor het maken van schuim op maat. Door de stappen te doorlopen kunnen we direct starten met het maken van een offerte en het opstellen van een 3D tekening van het custom foam.

Koffers met schuim op maat
 
1

Stap 1: Wat wil je verpakken in het schuim?

Begin eerst met het bepalen wat je allemaal wil verpakken in het schuim. Door eerst alle objecten langs elkaar te plaatsen zoals je ze ook verpakken wilt in een koffer, krijg je een overzicht van hoe groot het totale schuim blok en in welke koffer het totaal past.

 

  • 1. Leg hierbij eerst alle objecten langs elkaar
  • 2. Meet de totale buiten afmeting op van alle objecten.
  • 3. Bekijk welke koffer je het wilt plaatsen. Het is ook mogelijk om alleen schuim te bestellen zonder koffer.

 

Na het opmeten weet je nu hoe groot het schuim blok moet zijn en welke bijhorende koffer je nodig. Je offerte kan nu beginnen door stap 2 te volgen.

Meet alles op
3D tekening van schuim op maat
2

Stap 2: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan voor het schuim op maat en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een passende offerte. Na het akkoord van de offerte maken we een 3D voorbeeld van hoe het schuim eruit komt te zien. Hierna kunnen we deze nog naar wens aanpassen alvorens we starten met de productie.

Om een werktekening te kunnen maken hebben we alleen nog foto's met afmetingen nodig van de objecten die uit het schuim gevreesd mogen worden. Dit doe je eenvoudig door stap 3 te volgen.

 

Vraag een offerte aan
 
3

Stap 3: Stuur ons eenvoudig de foto's toe.

Stuur eenvoudig de foto's van de inhoud met de daarbij horende afmetingen toe. Door ieder object op te meten en ons een foto te sturen van het bovenaanzicht kunnen wij eenvoudig een 3D tekening maken van het schuim. Deze sturen we je uiteraard ter controle toe. Na het eerste ontwerp kunnen wij deze nog helemaal naar wens voor je aanpassen. Onze tekenaar denkt hierbij met je mee zoals waar de vinger uitsparingen het beste geplaatst kan worden zodat je het object ook weer makkelijk uit het schuim kan halen.

 

Start met aanleveren
Foto's van de inhoud aanleveren