Leatherman garantie

Garantie op uw Leatherman

Leatherman Multitool 25 jaar garantie
Leatherman Mes 25 jaar garantie
Leatherman Snoeischaar      25 jaar garantie
Leatherman Zaklamp 10 jaar garantie

 

Als u binnen deze periode na aankoop van uw Leatherman product gebreken toont. Dan kunt u deze terug sturen en zorgt Leatherman voor de volledige garantie. U bent zelf verantwoordelijk voor het toesturen van uw Leahterman product. Zorg dat u het Leatherman product met een verzekerde verzending toestuurt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor tools of messen die ons nooit bereiken.

Uw Leatherman product zal vervolgens gemaakt worden of vervangen worden voor hetzelfde product of een van gelijke waarde. Als we er voor kiezen om uw Leatherman product te vervangen in plaats van te reparen, zal uw orignele Leatheman niet retour gezonden worden.
Indien u emotionele waarde hecht aan uw Leatherman product, meldt dit dan ons. Indien uw Leatherman product dan niet gerepareerd kan worden, zal uw Leatherman product teruggestuurd worden.

Deze garantie dekt niet beschermhoesjes, accesoires, graveerwerk en bedrukkingen.  Zendt losse accesoires en beschermhoesjes niet mee. Normale slijtage of verkeerd gebruik valt overigens vanzelfsprekend niet onder deze garantie. Indien uw Leatherman product niet in de garantie valt, kan het zijn dat er reparatie- en servicekosten in rekening worden gebracht, dit bedraagd maximaal € 35,-.

Indien u een Leatherman reparatie heeft kunt u het formulier hier downloaden

 

Het formulier dient u volledig in te vullen en bij uw Leatherman product te stoppen. Vervolgens stuurt u het naar het volgende adres:

RL Sales
O.v.v. reparatie
Spegelt 53
5674 CE Nuenen

Reparaties zonder RL Sales factuur nummer en ondertekend formulier worden niet gerepareerd. Indien u, uw factuur kwijt bent of vragen heeft kunt u contact opnemen met 040-7370030 of door te mailen naar klantenservice@rlsales.nl