De Nieuwe M22 Warrior zaklamp is uitgerust met de allernieuwste technologie en een CREE XM-L2 LED. Het vernieuwde ontwerp heeft een slank design met gladde efficiënte reflector en vernieuwde broekriemclip.

Olight M22 Warrior LED

Door de nieuwste CREE XM-L2 LED heeft de Olight M22 Warrior een lichtopbrengst in hoogste stand van 950 Lumen (1 uur) Medium stand 250 lumen (3 uur) en Low stand 20 lumen (30 uur). Tevens is de M22 Warrior voorzien van een Stroboscoop stand 10 Hz. Het bereik van de zaklamp is 305 meter. De Led in combinatie met de gladde reflector zorgt voor een strakke witte bundel met aan zijkant strijklicht. Verder is de M22 Warrior waterproof IPX8 en de is de buitenkant gemaakt van aluminium body Klasse III geanodiseerd.

Olight M22 Warrior koffers

In de M22 Warrior gaan 2 stuks CR123A batterijen of 1 stuks oplaadbare 18650 batterij. Met de schakelaar aan de achterkant kan de zaklamp aangezet worden. Door de schakelaar één keer in te drukken gaat de zaklamp aan. Door hem snel twee keer achter elkaar in te drukken gaat hij direct op vol vermogen. En door de schakelaar snel drie keer achter elkaar in te drukken gaat de zaklamp in stroboscoop stand.  

 

Verder kan bij het aanzetten van de M22 Warrior zaklamp gekozen worden uit drie standen door de kop los en weer vast te draaien. De chip die in de zaklamp verwerkt zit onthoudt vervolgens de laatste lichtstand.  De Olight M22 Warrior wordt geleverd in de handige opbergkoffer inclusief Etui, polskoord, diffuser, O-ringen,  schakelaar en batterijmagazijn.

Bekijk de Olight M22 Warrior hier.

Geplaatst in de categorie Nieuws door

RL Sales