Na het succes van de Checked, Defect en Incomplete tape, heeft Gaffergear nu zijn eigen Gaffa Tape op de markt gebracht. De Gaffergear Tape is beschikbaar in 8 kleuren. De Gaffergear Tape is een echte Gaffa Tape die geen lijmresten achter laat dankzij de natuurrubber lijm laag. Verder kent de Gaffergear gaffa tape alle kenmerken die je van een gaffa tape mag verwachten, zo is de tape makkelijk met de hand te scheuren en weerbestendig. Door deze kenmerken kan de tape ook goed gebruikt worden voor maskeren, bundelen en verpakken.

Ik zie u denken, waarom een nieuwe Gaffa tape als er al zoveel verschillende soorten Gaffa Tape op de markt zijn? Het antwoord daarop is dat de Gaffergear tape bij grootverbruikers een geliefde tape is door zijn zeer scherpe prijs en kwaliteitsverhouding, waardoor de tape van Gaffergear zowel voor consumenten als grootverbruikers een interessante tape is.

 

Gaffergear Gaffa tape

 

Wie is Gaffergear

Gaffergear is het merk van RL Sales dat zich speciaal op de entertainment branche richt en hier handige oplossingen en hoge kwaliteitsproducten voor ontwikkeld. Door de innovatieve oplossingen en snelle ontwikkelingen van nieuwe producten, is de Gaffergear gaffa tape zeker een goede nieuwe aanvulling die zeker niet mag ontbreken in iedere standaard uitrusting. Wil je meer weten over het merk Gaffergear bekijk dan ook de merk site op www.gaffergear.com of volg het merk Gaffergear op Facebook/Gaffergear.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het assortiment Gaffergear Gaffa tape.

Geplaatst in de categorie Tape door

Niek