Nieuw Backdrop tape

Nieuw in het assortiment is de Backdrop tape voor het snel repareren van scheuren in doeken zoals backdrop of andere theater gordijnen. 

Maar waarom dan Backdrop tape in plaats van bijvoorbeeld reguliere zwarte gaffa tape? De voornaamste reden is het stoffen polyester bovenzijde op de tape. Deze exacte stof wordt ook gebruikt bij het maken van backdrops, dus de tape zal onzichtbaar worden zodra je het op een backdrop plakt. Andere voordelen van deze tape zijn dat de tape niet reflecteert en makkelijk te vervormen is.

Natuurlijk is het repareren van backdrops niet het enige waarvoor je deze tape kunt gebruiken. Het is namelijk ook erg geschikt om metalen mee af te dekken, zoals een truss, zodat het tijdens een voorstelling nagenoeg onzichtbaar oogt. Ook kan de tape gebruikt worden als geluidsdemper, door ze bijvoorbeeld onder statieven te plakken, wat ook krassen op de ondergronden voorkomt.

Al met al is de nieuwe Backdrop tape een praktisch en veelzijdig alternatief voor reguliere tape en onmisbaar in iedere gereedschapskist. Wat jouw voorstelling/tentoonstelling een nog professionelere uitstraling zal doen geven!

Je vindt de nieuwe Backdrop tape en alle andere doeken reparatie tapes in de nieuwe cattegorie "Doeken reparatie tape".

BEKIJK ALLE BACKDROP TAPE

 

De doeken reparatie tapes

 
Geplaatst in de categorie Nieuws Tape door

RL Sales