Update coronavirus

In deze bijzondere tijd willen we jou als gewaardeerde klant graag op de hoogte houden van hoe RL Sales omgaat met de situatie in de wereld.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil en zorgen we ervoor dat we hier snel bovenop komen.

Bestellen en leveren is gewoon mogelijk

Je kan nog steeds gewoon bij RL Sales bestellen. Onze bezorgers en partners van DHL en PostNL zorgen ervoor dat je bestelling snel en netjes thuis afgeleverd wordt, zoals je van ons gewend bent. Wel zorgen we daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden we 1,5 meter afstand.

Bij afhalen willen we je vragen om de bestelling online te plaatsen en betalen. Helaas kunnen wij jou om onze collega’s en jezelf te beschermen geen toegang meer geven tot het pand. Wij vragen hierbij om je begrip.

Voldoende voorraad

De afgelopen maanden hebben wij flink geïnvesteerd in onze voorraad. Met een gerust hart kunnen wij dan ook zeggen dat wij geen tekorten verwachten. Ook onze fabrikanten geven aan hierin geen tekorten te verwachten.

Hygiëne staat bij ons voorop

Tot slot willen wij benadrukken dat hygiëne bij RL Sales voorop staat. Al onze medewerkers wassen regelmatig hun handen. Schudden geen handen en houden onderling minimaal 1,5 meter afstand. Bovendien wordt er iedere dag extra schoongemaakt. Wij volgen hierbij het advies van het RIVM en/of de overheid en brengen onze medewerkers hier snel van op de hoogte bij veranderingen.

We hopen je daarmee zoveel mogelijk tot dienst te zijn en houden we je op de hoogte van eventuele veranderingen.

 

Met vriendelijke groet,

Het Team, van RL Sales

Geplaatst in de categorie Nieuws Uitrusting Koffers Batterijen Tape Kabelbinders Dansvloeren door

RL Sales