Hoe Groen is jouw Gaffer?

MagTape® Ultra Matt Gaffer Tape 

MagTape Ultra Matt is een gaffertape die ontworpen en geproduceerd is met veel aandacht voor het minimaliseren van de impact op het milieu. 

Energie-efficiënt productieproces 

Laag VOS-gehalte* 

100% tolueenvrij* 

Vermindering van het vrijkomen van chemische stoffen 

Lijm op basis van natuurrubber 

Recycleerbare verpakking 

 

Milieugericht 

De MagTape Ultra Matt is geproduceerd met behulp van een energiezuinig productieproces. Er is een hoogwaardige, professionele matte gaffertape ontwikkelt die 100% tolueenvrij is, een laag VOS-gehalte heeft en minder chemische stoffen afgeeft. De lijm is samengesteld op basis van een natuurlijk rubberen verminderde chemische stoffen, wat ervoor zorgt dat de tape minder lijmresten achterlaat. Dit is dit een enorme sprong voorwaarts in het streven naar de productie van een milieuvriendelijke gaffertape. 

*Betekenis VOS en Tolueen 

Tolueen: Tolueen is een vluchtige vloeistof. Deze stof wordt onder andere gebruikt als verdunningsmiddel in benzine. In hoge concentraties is de stof zeer schadelijk voor het milieu. We zijn blij om te kunnen zeggen dat er geen toegevoegde tolueen in MagTapeUtra-Matt gaffer tape zit. 

VOS: VOS is een afkorting voor Vluchtige Organische Stof, en is een verzamelnaam voor stoffen die makkelijk verdampen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brandstoffen en oplosmiddelen. Veel van deze stoffen worden gezien als de oorzaak van onder meer klimaatverandering, smog en verzuring. 

 

 

Anti-Reflectie, Professionele matte afwerking 

Door het vlakke, matte, niet-reflecterende oppervlak is het ideaal te gebruiken in de professionele TV, film & theater industrie. De tape is tevens ook uitermategeschikt voor tijdelijk gebruik vanwege het feit dat deze tapeweinig tot geen lijmresten achterlaat. Hierdoor blijft de ondergrond onbeschadigd. In de MagTape Ultra Matt zit meer linnen verwerkt waardoor de tape makkelijk te scheuren is in zowel de lengte als in de breedte.

 

5 Fluorescerende kleuren 

Verkrijgbaar in fluorescerend geel, groen, oranje, blauw en roze. Gloeit onder kunstmatig UV / Blacklight. Let op, aangezien de fluorescerende toon moeilijk vast te leggen is op video/foto's, kan de kleur enigszins afwijken van wat getoond wordt. Als u een specifieke kleur nodig heeft, vraag dan een monster aan.

 

 

BEKIJK HET MAGTAPE ULTRA MATT ASSORTIMENT

 

Magtape Ultra assortiment

 

Geplaatst in de categorie Nieuws Tape Advies over Tape door

RL Sales