BEKIJK DE LEATHERMAN WAVE

Persoonlijk gegraveerd Leatherman Wave in bewaar blik

Op 15 Maart is Tim Leatherman voor werkbezoek vanuit Amerika naar Nederland gekomen. Als afgestudeerde werkbouwkundige is Tim Leatherman meer dan 30 jaar geleden begonnen met het oprichten van Leatherman Tool Group en de bedenker van de Leatherman multitool.  Tijdens een vakantie in Europa 30 jaar geleden kwam Tim Leatherman op het idee voor een multifunctionele tool. Doordat ze nog wel eens pech kregen met hun Fiat 500 was een goed stuk gereedschap zeker handig geweest. Tim Leatherman wilde hier een handige en niet te grote of zware multitool voor bedenken. Hij is toen aan het ontwerpen gegaan en zo is de inmiddels legendarische Leatherman mulitool ontstaan.

Tim Leatherman

Persoonlijk gegraveerd Leatherman Wave ingeklapt

Tijdens zijn bezoek aan Nederland heeft Tim Leatherman persoonlijk voor RL Sales een Leatherman Wave gegraveerd. De persoonlijk gegraveerd Leatherman Wave is een collectors item en wordt exclusief aangeboden door RL Sales.

De Leatherman Wave Multitool is de meest verkochte multitool van Leatherman. Zo is de Wave een full size multitool met in totaal 17 functies. De Wave is verder voorzien van alle standaard functies die u zoekt in een multitool.

 

Persoonlijk gegraveerd Leatherman Wave uitgeklapt

De Leatherman Wave met handtekening persoonlijk gegraveerd door Tim Leatherman wordt geleverd met een mooi lederen holster en een Leatherman bewaar blik. Hiermee is de Leatherman Wave met gegraveerde handtekening van door de oprichter zelf een echt collectors item.

Geplaatst in de categorie Nieuws door

RL Sales