BEKIJK DE SCAFF-RATEL

Dirty Rigger 4 Voudige Scaff-Ratel

Zit jij ook altijd te sjouwen met zoveel gereedschap?  Heb jij ook liever 1 tool bij je in plaats van 2, 3 of 4? Zit jij ook altijd te zoeken welke sleutel je nou nodig hebt?

Dirty Rigger is weer met iets nieuws gekomen. Namelijk de 4 in 1 Scaff-Ratel die vanaf nu ook leverbaar is in Nederland en België. De 4 in 1 Scaff-Ratel is de eerste  Scaff-Ratel met maar liefst 4 dopsleutels in 1 tool. De Scaff-Ratel is speciaal ontworpen voor Riggers en is voorzien van de meest gebruikte maten in de evenementen branche, namelijk 17, 19, 21 en 24mm.

De 4 in 1 Scaff-Ratel heeft een robuuste constructie is 24 cm lang en is gemakkelijk te reinigen. De 4 in 1 Scaff-Ratel heeft een spits einde van het handvat wat ideaal is voor het tikken van Truss pinnen en is bekleed met Nikkel verchroomd materiaal voor uitstekende duurzaamheid. De 4 in 1 Scaff-Ratel is voorzien van een bevestiging oog voor een lanyard (optioneel los leverbaar), en is voorzien van een schakelaar waarmee je hem linksom en rechtsom kan laten draaien.

Dirty Rigger Scaff-Ratel met lanyard

Geplaatst in de categorie Nieuws door

RL Sales