NEBO is het nieuwe merk in innovatieve, consumentvriendelijke zaklampen en gereedschappen en vanaf heden bij ons verkrijgbaar. De zaklampen van NEBO zijn geschikt voor een breed publiek dankzij een goede prijs/kwaliteit verhouding en een zeer innovatief ontwerp.

 Nebo zaklampen

Nebo is een fabrikant die zich richt op de ontwikkeling van innovatieve lichtoplossingen. De producten die van de ontwikkelafdeling komen zijn handig in het gebruik, geven veel licht en zijn vrijwel overal toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan een zaklamp met werklamp in één, of een zaklamp met ingebouwde powerbank om je mobiele telefoon op te laden. De Nebo producten kenmerken zich door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels worden Nebo zaklampen gebruikt door professionals op de werkvloer, maar ook door kampeerders of handige klussers die thuis een goede zaklamp willen hebben.

 

De zaklampen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende series namelijk:

- De Nebo Larry serie, handige werklampen die veel breed licht stralen. Voorzien van een handige clip. Bekijk >

- De Nebo Cliplites, lampjes voorzien van een handige clip. Bekijk >

- Nebo krachtige werklampen, handige werklampen met meerdere krachtige LED lampen en standen. Bekijk >

- De Nebo Powerbank zaklamp, een handige Powerbank accu voor het opladen van je telefoon die voorzien is van een krachtige LED lamp. Bekijk >

 

De Nebo zaklampen worden geleverd inclusief batterijen en u krijgt op de zaklampen 2 jaar garantie. Laat de donkere dagen maar komen.

BEKIJK ZE HIER

 

 

 

Geplaatst in de categorie Uitrusting door

RL Sales