Gaffergear nieuwbrief mei 2017

 

RL Sales heeft sinds kort zijn assortiment uitgebreid met Gaffergear koffers. De koffers van Gaffergear zijn de ideale koffers voor het opbergen van uw apparatuur. De Gaffergear Case is bestand tegen zeer extreme omstandigheden. Zo is de koffer stofdicht, waterdicht, maar ook stootbestendig. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Gaffergear Case de ideale koffer is voor het opbergen maar natuurlijk ook vervoeren van apparatuur. De Gaffergear Koffers onderscheiden zich van andere merk koffers, door zijn zeer scherpe prijs en kwaliteitsverhouding. Gaffergear is feitelijk het private label van RL sales.

 

De koffers van Gaffergear zijn verkrijgbaar met verschillende soorten indelingen, zoals hieronder te zien is.

 

De meeste koffers zijn verkrijgbaar met de volgende indelingen:

Leeg:                  

 

 

 

 

 Leeg:

De Gaffergear Case wordt in dit geval leeg geleverd, u bent er vrij in om de Gaffergear Case na eigen keuze of wijze in te delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plukschuim:

De Gaffergear koffers zijn uit te rusten met plukschuim, dat u zelf op maat kunt snijden om uw apparatuur passend in op te bergen. Onze ervaring is dat klanten juist hiermee vaak moeite hebben en de plukschuim nog wel eens versnijden of stuk snijden. Dus te groot uitgesneden of te ver door gesneden. RL Sales is nu met iets revolutionairs gekomen, waardoor onze cases zich onderscheiden van andere merken koffers: RL Sales biedt de koffers van Gaffergear aan met plukschuim op maat gesneden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klittenband vakverdeling:

De Gaffergear Case 043 is de kleinste case waarbij u ook kan kiezen voor de klittenbandvakverdeling. Klittenbandvakverdeling zorgt ervoor dat u losse artikelen goed en overzichtelijk kunt opbergen. De compartimenten zijn verstelbaar, zodat u zelf ook verschillende vakken kunt creëren. Tevens zijn de zijwanden en bodem van de klittenvakverdeling voorzien van een beschermende laag. Bij de klittenbandvakverdeling zit ook een laag noppenschuim in de deksel, die ervoor zorgt dat bij het vervoeren van de koffer de producten op zijn juiste plek blijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gereedschap opberg set:

 

Gaffergear biedt nu ook de gereedschap opberging set aan. Deze set bestaat uit een kunststofplaat, waarin ringen en klipjes zitten, waardoor u al uw gereedschap overzichtelijk kunt opbergen. In de deksel zit ook een plaat gevestigd, deze dient ervoor om kleine artikelen op zijn plek te houden, denk hierbij aan een pen, stanleymes of stiften, achter deze plaats, kunt ook nog een map of papieren plaatsen. Kortom, deze set zorgt ervoor dat u alles in één blik overzichtelijk ziet liggen.

 

 

Plukschuim op maat:

De Gaffergear koffers zijn nu met iets revolutionairs gekomen, waardoor onze cases zich onderscheiden van andere merken koffers: RL Sales biedt de koffers van Gaffergear aan met plukschuim op maat gesneden. Wanneer u een Gaffergear Case besteld en de foto’s van de apparatuur die in de koffer moet komen na ons toestuurt, maken wij de plukschuim voor u op maat zoals u wilt, dit zorgt ervoor dat u niet meer zelf met een mes in het plukschuim hoeft te gaan snijden, en het schuim precies op maat is. Zo bestaat er dus ook geen kans dat het snijden mis gaat en u het schuim kan weggooien. Ook kunt u bij het plukschuim op maat kiezen voor vinger uitsparingen, zodat u de apparatuur die u in de koffer plaats gemakkelijk uit de koffer kunt halen.

 

 

 

Wie is Gaffergear

Gaffergear is het merk van RL Sales dat zich speciaal op de entertainment branche richt en hier handige oplossingen en hoge kwaliteitsproducten voor ontwikkeld. Door de innovatieve oplossingen en snelle ontwikkelingen van nieuwe producten, is de Gaffergear gaffa tape zeker een goede nieuwe aanvulling die zeker niet mag ontbreken in iedere standaard uitrusting. Wil je meer weten over het merk Gaffergear bekijk dan ook de merk site op www.gaffergear.com of volg het merk Gaffergear op Facebook/Gaffergear.

 

New layer...
Geplaatst in de categorie Koffers door

Niek