BEKIJK DE PERMANENT MARKERS

Sharpie Retractable

Sharpie Retractable permanent marker

De Scharpie Retractable is de nieuwe aanwinst in de Sharpie familie. De Retractable is vergelijkbaar met de Sharpie Fine Point, echter is de Retractable voorzien van een handige drukknop aan de achterzijde. Zo kan je eenvoudig de punt tevoorschijn halen door hierop te drukken. Hierdoor heb je geen last meer van het verliezen van de dop en kan je de Sharpie permanent marker makkelijk met één hand bedienen.

Edding E400

Edding 400 Permanent marker

Al wat langer in de markt is de favoriete permanent marker: Edding 400 en ook deze is voortaan uit voorraad leverbaar. De Edding 400 kenmerkt zich door de fijne punt, sneldrogende en reukarme, waterbestendige en wrijf vaste inkt. De Edding 400 is ideaal voor het permanent markeren van bijna alle materialen zoals bijv. tape, papier, karton, hout, metaal, glas en kunststof.

Schneider

Schneider Maxx 130 permanent marker

Ook nieuw in ons assortiment is de Schneider Maxx 130 permanent marker voor een scherpe prijs zonder af te doen aan de kwaliteit. Voorzien van alle eigenschappen die je zoekt in een permanent marker. Zo is het mogelijk de marker een aantal dagen te laten liggen zonder dop en je zal zien dat de inkt niet zal uitdrogen. Dit komt door de Cap-Off-inkt die bij de Schneider word toegepast, maar wanneer ermee word geschreven is de inkt sneldrogend, vrijfvast en waterbestendig.

staedtler timmermanspotlood

Staedtler Timmermans potlood

Al jaren het merk in timmermanspotloden is Staedtler en ook deze is vanaf heden uit voorraad leverbaar. Door de brede punt ideaal om tijdens installaties muren, plafonds of andere harde ondergronden te merken. Door het zachte hout wat gebruikt wordt bij Staedtler is de punt makkelijk met een mes aan te slijpen.

Geplaatst in de categorie Nieuws door

RL Sales