Met trots openen wij vandaag onze totaal vernieuwde website. De afgelopen maanden hebben wij achter de schermen hard gewerkt. Ons doel, makkelijker bestellen en meer productinformatie. Het resultaat, een website waar we trots op zijn.

Als sinds het voorjaar van 2014 zijn wij druk in overleg met onze website ontwikkelaars over het vernieuwen van onze website. Met de snelle ontwikkeling van nieuwe mobiele telefoons en tablets  was het belangrijk dat onze nieuwe website hier goed op zou aansluiten. Het afgelopen jaar hebben wij daarom onze nieuwe website grondig getest op verschillende tablets, telefoons en computers. En zo kunt u bijvoorbeeld ook makkelijk in uw magazijn uw bestelling per telefoon plaatsen. Handig als u bijvoorbeeld door de tape heen bent.

De grootste uitdaging zat hem vervolgens in het overzetten van onze database. De laatste totale vernieuwing van onze website was alweer 5 jaar geleden. Het was dus hard tijd om ons systeem totaal te vernieuwen. Dit bracht dan ook enige vertraging met zich mee, maar ons doel was dan ook om u als klant hier niks van te laten merken. 

RL Sales is vernieuwd

 

Als service groothandel willen wij u met u de nieuwe website nog meer service kunnen bieden. Daarom hebben wij ook hier naar gekeken en een aantaal nieuwe service functionaliteiten toegevoegd. Zo is de Vraag & Antwoord pagina ontstaan waar wij u graag vragen beantwoorden en waar u diverse product tips vindt. Door ervaring van ons en die van onze klanten hebben wij een deze informatie nu gebundeld op de Vraag & Antwoord pagina. Deze zal de komende tijd verder uitgebreid worden. 

RL Sales Vraag & Antwoord pagina

Ook bieden wij u een nieuwe verzendmethode. Want buiten onze standaard verzendmethode van DHL of PostNL waarmee u de bestelling al de volgende dag in huis heeft, kunt u voortaan ook kiezen voor de DHL spoedservice. Hiermee heeft u de bestelling gegarandeerd de volgende ochtend voor 11.00 in huis. Deze nieuwe verzendmethode selecteert u eenvoudig tijdens het bestelproces. 

DHL Spoed service

 

En dit zijn slechts twee van de talloze nieuwe service mogelijkheden die wij u kunnen bieden. De komende tijd blijven wij onze website hard doorontwikkelen waarmee wij u hopelijk nog beter van dienst kunnen zijn. 

Geplaatst in de categorie Nieuws door

RL Sales