Social Distance Stoeltape in theater

Door het coronavirus zien we dat veel van onze klanten ernstig getroffen worden. Een van onze specialiteiten is om deze bedrijven met handige artikelen hun dagelijks werk een stukje makkelijk te maken en hopelijk hun zalen gemakkelijker en sneller te heropenen. Zo hebben wij al een aantal artikelen uitgebracht onder ons merk Gaffergear. Om onze gedupeerde klanten te helpen zijn wij daarom onmiddellijk begonnen met het bedenken van een oplossing voor deze situatie.

 

Zo is ons idee ontstaan voor een nieuw product: de Social Distance Stoeltape voor in allerlei zalen. Met deze tape kan je eenvoudig stoelen markeren die leeg moeten blijven zodat iedereen voldoende afstand houdt. Het idee is ontstaan uit onze ervaring met een vergelijkbaar product uit ons assortiment, zoals markeringstape. Deze vind je nu op veel plekken in bedrijven op de grond. Zo ziet men direct visueel hoeveel afstand men moet houden en is dit tevens een reminder. De nieuwe Social Distance Stoeltape werkt eigenlijk op dezelfde manier.

 

Met onze nieuwe ontworpen tape worden irritaties in zalen voorkomen dat bezoekers per ongeluk op de verkeerde stoel gaan zitten die leeg moet blijven.

 

De vraag tot gebruik in diverse situaties, hebben we naast bovenstaande mogelijkheden ook aangepast op de vraag naar andere locaties. Zoals het gebruik in wachtruimtes, het openbaar vervoer en tal van andere locaties. Wij hebben hier al vanuit verschillende kanten positieve reacties over mogen ontvangen.

Meer informatie en bestelmogelijkheid van de Social Distance Stoeltape vindt u hier.

 Stoeltape in een wachtruimte

Stoeltape in kapsalon

Geplaatst in de categorie Nieuws Tape door

RL Sales