Wij gaan verhuizen

Door de aanhoudende drukte de afgelopen jaren zijn we flink uit ons jasje gegroeid. Daarom gaan we in mei 2018 verhuizen naar een nieuwe locatie waarin we de mogelijkheid hebben om de komende jaren te kunnen doorgroeien.

 

Achter de schermen zijn we de afgelopen maand al druk aan de slag gegaan zodat we in mei dan ook meteen goed van start kunnen gaan in ons nieuwe pand. Zo zal de komende tijd nieuwe kantoorruimtes gecreërd worden en ons nieuwe magazijn gelijk voorzien worden van nieuwe palletstellingen en inpaktafels. Verder zal de gehele gevel geschilderd worden, extra ramen geplaatst worden en alles binnen een likje verf krijgen.

 

Waar gaan we naartoe?

We zullen niet ver verhuizen, zo blijven we in de plaats Nuenen (bij Eindhoven) zitten. Echter komen we nu dichter bij de snelweg te zitten. Hierdoor zullen we in de toekomst makkelijker bereikbaar zijn vanaf de A2 en A50 (ca. 10 minuten). Het nieuwe adres wordt:

Spegelt 5

5674 CE Nuenen

Nieuwsgierig geworden naar ons nieuwe pand? Blijf de komende tijd onze Instagram en Facebook pagina in de gaten houden voor de laatste verbouwingsupdates en leuke opruimingsaanbiedingen.

 

Plattegrond van ons nieuwe adres

Geplaatst in de categorie Nieuws door

RL Sales verbouwingsteam