Winnaar CUE 2020 publieksprijs de Dirty Rigger dames werkbroek

Super trots zijn we op het winnen van de CUE 2020 publieksprijs met de Dirty Rigger dames werkbroek. Tijdens de vakbeurs CUE 2020 in Ahoy Rotterdam die plaats vond 13 tot 15 januari jongsleden kon het publiek stemmen op de CUE publieksprijs die ze het meeste innovatief vonden. Onze inzending was de dames werkbroek speciaal ontwikkeld door en voor vrouwen in de technologie en entertainmentbranche.

Het idee achter de werkbroek is dat we samen met Dirty Rigger, onze fabrikant zijn wij ons meer en meer gaan realiseren dat er bijzonder weinig werkkleding is voor dames in de branche van event-, installatie- en entertainmenttechnologie. De branche is te lang gedomineerd door mannen terwijl er in de huidige tijd steeds meer vrouwen in werkazaam zijn.

Om die reden is Dirty Rigger, dat van origine een populair merk is voor werkhandschoenen en accessoires, een werkbroek gaan ontwikkelen speciaal voor vrouwen in deze branche. Dit is dan ook de eerste werkbroek die Dirty Rigger op de markt brengt. Deze werkbroek is voorzien van alle benodigdheden die het werk dagelijks makkelijker maakt in de industrie. Door het initiatief van vrouwen wereldwijd hebben wij samen met hen ervoor kunnen zorgen dat dankzij dit product de branche toegankelijker en meer gestimuleerd wordt voor vrouwen.

Het resultaat was dan ook overweldigend veel positieve reactie tijdens CUE 2020. Aan de likes op onze poster die gepresenteerd werd bij de ingang werd het dan ook steeds meer duidelijker. De Dirty Rigger dames werkbroek is goed ontvangen bij het publiek. Namens ons willen we je dan ook bedanken voor alle likes!

 

BEKIJK HIER DE DIRTY RIGGER DAMES WERKBROEK

 

Winnaar CUE 2020 publieksprijs

 

Geplaatst in de categorie Nieuws Uitrusting Tape door

RL Sales