Winnaar CUE Publieksprijs 2020

Daar is hij dan, de CUE 2020 publieksprijs voor de Dirty Rigger dames werkbroek. Uiteraard zijn we apetrots op het winnen van deze prijs. In verband met Corona hadden we in samenspraak met het bestuur afgesproken om de uitreiking iets uit te stellen. Maar afgelopen week werd hij dan toch echt aan ons overhandigd door Marjon Franken (bestuurslid CUE) aan Ruud Lansman (directeur RL Sales).

 

Het winnen van de publieksprijs voor het meest innovatieve product tijdens de vakbeurs CUE 2020 die plaatst vond in januari te Ahoy Rotterdam zien wij dan ook echt als een bekroning op het harde werk. Tijdens deze vakbeurs voor event-, installatie-, en entertainmenttechnologie kon het publiek stemmen op het meeste innovatieve product. De concurrentie was hoog, zo moesten we het onder andere opnemen tegen de mooiste speakers, verlichting en andere handige vak gerelateerde artikelen.

 

Vanaf het moment dat Jessica, de ontwerpster van Dirty Rigger, de werkbroek in begin 2019 aan ons liet zien hebben wij het idee omarmd. Voor mannen zijn er namelijk genoeg werkbroeken verkrijgbaar, maar voor vrouwen was er nog niks beschikbaar wat speciaal ontworpen is voor de sector. Het revolutionaire idee waar Jessica en haar team dan ook mee kwamen aanzetten zagen wij meteen als een goed idee. In samenwerking met onze fabrikant Dirty Rigger zijn we onmiddellijk aan de slag gegaan om de werkbroek te laten testen aan dames wereldwijd. Die feedback is dan ook meegenomen in het door ontwikkelen van de werkbroek. Toen eind 2019 door de CUE organisatie ons werd gevraagd om een innovatief idee in te sturen voor de publieksprijs was onze keuze snel gemaakt. Dit moest de Dirty Rigger dames werbroek worden.

 

We vinden het fantastisch om te zien dat het harde werk van alle betrokkenen bekroond wordt met deze prijs. Tijdens de vakbeurs werd op onze stand veel gevraagd om de Dirty Rigger werkbroek door dames. De publieksprijs zal een mooi plaatsje krijgen op ons kantoor.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Dirty Rigger dames werkbroek? Bekijk hem dan snel hier.

Uitreiking van de Plublieksprijs

Marjon Franken (bestuurslid CUE) en Ruud Lansman (directeur RL Sales)

Dirty Rigger dames werkbroek

De Dirty Rigger dames werkbroek

Geplaatst in de categorie Nieuws Uitrusting Koffers Batterijen Tape Kabelbinders Dansvloeren door

RL Sales