Sjablonen & Inkt

Bij RL Sales vind je een groot assortiment sjablonen en inkt producten voor het merken en coderen van flightcase, kisten, kratten en materialen. Zo bestaat het assortiment uit standaard tekst, cijfer en symbool sjablonen waarmee je direct aan de gang kan met het merken en coderen van je flightcase. De sjablonen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit dun kunststof waardoor deze herbruikbaar zijn zodat je gelijk meerdere materialen kan merken. Door onze ervaring in de markt hebben we speciale standaard sjablonen samengesteld die ideaal zijn voor de entertainmentbranche, industrie of logistieke wereld. 

Wil je zelf woorden of cijfers reeksen samenstellen, daarvoor zijn de schuifsjablonen de ideale oplossing. De letters, cijfers en symbolen kunnen makkelijk aan elkaar geschoven worden waardoor ieder woord of cijfer gecreëerd kan worden.

Met ons assortiment inkt, rollers, spuitbussen en reinigers kunnen vervolgens de sjablonen direct gebruikt worden en krijg je het beste resultaat. In ons assortiment vind je dan ook een breed assortiment sjabloneer accessoires waarmee je het strakste eindresultaat krijgt.

 

Sjablonen op maat gemaakt

Door onze kennis en eigen productiefaciliteit kunnen we snel binnen één werkdag sjablonen op maat maken. De sjablonen kunnen in alle uitvoeringen gemaakt worden, of het nu een logo, tekst, symbool of cijfer is onze productspecialisten zitten klant om je te adviseren. De sjablonen worden gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof waardoor ze herbruikbaar zijn voor het merken van al je materialen. Via ons aanvraag formulier voor sjablonen sturen we je snel een vrijblijvende offerte voor het sjabloon op maat.

 

Sjablonen voor vloermarkering gebruiken?

Onze sjablonen zijn goed te gebruiken voor permanenten vloermarkeringen zoals  magazijnenvloeren maar ook ideaal voor tijdelijke vloermarkering tijdens evenementen. Door het sjabloon bijvoorbeeld op de ondergrond te plaatsen en deze in te kleuren met markeringsverf creëer je direct een opvallend en strak resultaat. In ons assortiment vind je een breed assortiment permanenten markeringsverf en tijdelijke markeringsverf van de betere merken zoals Mercalin. Door onze grote voorraad direct uit voorraad leverbaar, dus voor 23:59 is de volgende werkdag al in huis.  

 

Hoe ga je te werk?

Door onze eigen ervaring bij het merken en coderen van flightcase, kisten, pallets of andere materialen helpen we je graag met het juist gebruiken van de sjablonen. Via onze adviespagina leggen we je duidelijk uit hoe je het beste te werk kan gaan. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder. Je kan hiervoor contact opnemen met onze productspecialisten.