Spoedbestelling

 

Uw bestelling met spoed nodig?

Heeft u met spoed uw bestelling nodig? Wij helpen u graag verder. Zo kunt u als verzendmethode DHL Express zending selecteren, kunt u de bestelling komen afhalen of kijken wij graag met u naar de mogelijk om uw bestelling dezelfde dag nog te laten bezorgen.

Heeft u hierover vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 040-7370030 of door een email te sturen naar: klantenservice@rlsales.nl. Wij bespreken dan graag met u de mogelijkheden.

 

Bestelling de volgende werkdag voor 11.00 uur in huis met DHL Express

Heeft u met spoed de vogluw bestelling nodig? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Zo kunt u als verzendmethode DHL Express zending selecteren op de bestelpagina. Uw bestelling wordt dan de volgende werkdag door DHL voor 11.00 uur op een door u gewenst adres in Nederland bezorgd. De prijs voor deze verzendservice is € 14,95 (incl. BTW). Let hierbij wel op dat het door u bestelde artikel de status "Op voorraad" heeft. Mocht het onverhoopt niet lukken om uw bestelling de volgende dag voor 11.00 uur te bezorgen dan informeren wij u hier direct over en heeft u recht om uw bestelling te annuleren en uw geld terug.


 

Uw bestelling dezelfde dag nodig?

Heeft u de bestelling dezelfde dag nog nodig dan kunt kiezen om deze bij ons af te halen in Nuenen. Ook dit kunt u selecteren op de bestelpagina. Heeft uw de bestelling nog dezelfde dag in huis nodig? Wij kijken dan graag met u naar de mogelijkheden. U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 040-7370030 of door een email te sturen naar: klantenservice@rlsales.nl. Wij bespreken dan graag met u de mogelijkheden.