Spoedbestelling

Uw bestelling met spoed nodig?

Heb je met spoed een bestelling nodig? Wij helpen je graag verder. Zo kan je als verzendmethode DHL Express zending selecteren, de bestelling komen afhalen of kijken wij graag met je naar de mogelijk om je bestelling dezelfde dag nog te laten bezorgen.

Heb je hierover vragen dan kan je contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 040-7370030 of door een email te sturen naar: klantenservice@rlsales.nl. Wij bespreken dan graag met je de mogelijkheden.

 

Bestelling de volgende werkdag voor 11.00 uur in huis met DHL Express

Heb je met spoed de volgende dag de bestelling nodig? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Zo kan ja als verzendmethode DHL Express zending selecteren op de bestelpagina. Je bestelling wordt dan de volgende werkdag door DHL voor 11:00 uur op een door jou gewenst adres in Nederland bezorgd. De prijs voor deze verzendservice is € 14,95 (incl. BTW). Let hierbij wel op dat het door je bestelde artikel de status "Op voorraad" heeft. Mocht het onverhoopt niet lukken om je bestelling de volgende dag voor 11:00 uur te bezorgen dan informeren wij je hier direct over en heb je recht om de bestelling te annuleren en je geld terug van de verzendkosten


 

Je bestelling dezelfde dag nodig?

Heb je de bestelling dezelfde dag nog nodig dan kan je kiezen om deze bij ons af te halen in Nuenen. Ook dit kan je selecteren op de bestelpagina. Heb je de bestelling nog dezelfde dag in huis nodig? Wij kijken dan graag met je naar de mogelijkheden. Je kunt dan contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 040-7370030 of door een email te sturen naar: klantenservice@rlsales.nl. Wij bespreken dan graag met u de mogelijkheden.