• Print deze pagina

  StudioTak™ Gebruiksaanwijzing

  StudioTak kunt u makkelijk installeren op een droge schonen ondergrond. Voor een goede installatie van de 1220mm brede StudioTak kunt u het beste met twee personen zijn. Rol de StudioTak uit over het oppervlakte waar u deze wilt toepassen. Snij vervolgens de StudioTak op maat (zie afbeelding 1).

  Leg de StudioTak met de mooie zijde naar beneden en begin vervolgens de papieren achterkant te verwijderen. Een persoon houdt het uiteinde van de StudioTak vast, terwijl een tweede persoon de papieren achterzijde van de StudioTak verwijderd. (zie afbeelding 2). Zodra de papieren achterzijde is verwijderd, draait u de StudioTak om. Dit kunt u het beste doen met zijn tweeën door ieder de hoeken aan het uiteinde vast te pakken. En vervolgens voorzichtig de StudioTak om te draaien. Pas op dat de StudioTak niet aan zichzelf blijft kleven.

   Één van de twee personen (we noemen deze de smoother) laat vervolgens de StudioTak rustig zakken en bevestigd vervolgens 15 cm van de StudioTak aan op de ondergrond waar deze moet komen. Plaats deze netjes en zonder luchtbellen. De tweede persoon houdt het andere uiteinde vervolgens omhoog op borst hoogte en houdt de StudioTak strak. Hierbij zorgt hij ervoor dat deze niet de ondergrond raakt. (zie afbeelding 3)

  De ‘smoother’ pakt een schone trekker (60 cm breed) met rubberen uiteinde en strijkt met een stevige druk de StudioTak glad op de vloer. Let goed op dat de lucht bellen en kreukel eruit worden gehaald (zie afbeelding 4).  U zult merken dat na veelvoudig gebruik, dit steeds eenvoudiger word.

  De volgende strook legt u vervolgens op dezelfde manier. Onthoudt dat u 25 tot 35mm overlapping legt. Iedere volgende strook legt u hetzelfde. Luchtbellen kunnen vervolgens eenvoudig met een kleine scherpe naald lek geprikt worden en vervolgens weer glad gestreken worden.

 Gebruiksaanwijzing Studio Tak

Print deze pagina