Kraken silicone reparatie tape Zwart

Kraken silicone reparatie tape 25mm x 3,6m. Zwart

Tape dispenser 50mm luxe metalen uitvoering

RL Premium - Tape dispenser 50mm luxe metalen uitvoering

Nichiban tape 150mm x 50m grijs

Nichiban tape 150mm x 50m grijs

Kraken silicone reparatie tape 25mm x 3,6m. Zwart

Kraken Tape is ideaal voor reparaties on the road. Maar ook voor andere toepassingen is het een ideale tape.

€ 15,20 € 12,56
ca. 3 dagen levertijd
Artikelnummer
KK-25X36-Z
  • Koop 12 stuks voor € 14,44 € 11,93 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 24 stuks voor € 13,67 € 11,30 per stuk en bespaar 10%

Kraken Tape is ideaal voor reparaties on the road. Maar ook voor andere toepassingen is het een ideale tape. Door de silicone werking van de tape laat de tape geen lijmresten achter. Kraken is geschikt om toe te passen in alle situaties waar een sterke,hoge temperatuur (260° C), permanente, veerkrachtige, isolerende, of afsluitende verbinding nodig is. Bij juiste toepassing geeft Kraken tape een vochtvrije en permanente bescherming rondom pijpen, buizen, kabelverbindingen en connectoren. Kraken tape geeft een effectieve en kostbesparende oplossing voor veelvoorkomende problemen en bij gebruik tijdens extreme omstandigheden.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruiksaanwijzing Rescue Tape

1. Voer de reparatie uit door Kraken tape uit te rekken en halfoverlappend aan te brengen. Rek de tape minimaal uit naar 2x de basislengte (200%) voor een optimale hechting; voor druklekkages dient u de tape maximaal (ca. 300%) uit te rekken. Hoe strakker Kraken tape wordt aangebracht, hoe sneller de hechting en hoe sterker de verbinding.

2. Voor een maximale hechting dienen de eerste en laatste omwikkeling geheel overlappend te zijn. Indien nodig kunt u een extra laag aanbrengen door bovenstaande stappen opnieuw te volgen. Kraken tape is aan beide zijden te gebruiken.

3. Herpositioneren van Kraken tape is alleen mogelijk binnen een paar seconden na het aanbrengen. Herpositioneren van Kraken tape is na 1 minuut of langer niet meer aan te raden. Kraken tape is niet herbruikbaar, echter kunt u wel op elk gewenst moment een nieuwe laag aanbrengen.

Aanvullende informatie voor reparaties van druklekkages:

Bij druklekkages kunnen meerdere omwikkelingen nodig zijn. De meeste van deze reparaties kunnen worden uitgevoerd door het aanbrengen van 4 tot 6 lagen. Het beste resultaat krijgt u door 8-10 cm voor het lek te beginnen met aanbrengen en 8-10 cm na het lek te eindigen.

Kraken tape kent een maximale rek (ca. 300%). Het is belangrijk om Kraken tape bij het aanbrengen maximaal uit te rekken om eventuele blaasvorming bij het lek te vermijden.
Wij adviseren om bij drukreparaties de transparante 50mm brede Kraken tape te gebruiken.

Bij het isoleren van elektrische bedradingen is het niet nodig om de tape maximaal uit te rekken. Een minder strakke omwikkeling is beter bestand tegen eventuele schurende bewegingen.

Dit product wordt geleverd zonder garantie over de kwaliteit en geschiktheid, expliciet of bedoeld, voor een specifieke toepassing. Omdat de aanbrengmethode en de omgevingsfactoren buiten de controle van de fabrikant vallen kunnen zowel de fabrikant als al haar distributeurs niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik of verkeerd gebruik van dit product en de eventuele directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade daarvan.

Meer informatie
EAN-code 7434041322389
Verpakt in doos per 24 stuks
Kleur Zwart
Rol lengte 3,65 m
Rol breedte 25 mm
Aantal stuks in verpakking 1
Verpakking breedte 16,5 cm
Verpakking hoogte 5,2 cm
Verpakking lengte 17,5 cm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kraken silicone reparatie tape 25mm x 3,6m. Zwart
Jouw rating