Blogmenu

December Deals

7 december 2022

De December Deals zijn begonnen! En dat betekent een hoop korting op verschillende artikelen die leuk zijn om te geven maar ook zeker om te krijgen. Zo krijg je tijdens de December Deals hoge korting op bijvoorbeeld Olight zaklampen, Leatherman Multitools, Maglite zaklampen, Sharpie permanent makers, CAT zaklampen en nog veel meer.

 

Dirty Rigger handschoenen met gratis Glove Clip

Tijdens de December Deals krijg je bij geselecteerde Dirty Rigger handschoenen een gratis Glove Clip cadeau. De Dirty Rigger handschoenen zijn de ideale duurzame werkhandschoen en zeker tijdens de feestdagen een leuk cadeau om te geven. Zo kan je gelijk twee cadeaus geven voor de prijs van één. De Glove clip wordt automatisch toegevoegd aan je winkelwagen.  

 

Gratis TSA slot bij je Peli Case

Bij geselecteerde Peli™ Case koffers uit de standaard lijn en de Peli™ AIR™ lijn krijg je nu bij een gratis TSA slot waarmee je de koffer eenvoudig kan afsluiten. Het TSA cijferslot is ideaal als je de koffer veel mee neemt met het vliegtuig. TSA staat voor Transport Security Administration en is een veiligheidsinstantie van het Amerikaanse ministerie van Homeland Security. Wanneer je naar Amerika vliegt kan de koffer veilig geopend worden door de medewerkers van TSA zonder het slot van je koffer te forceren.

 

De December Deals duren tot 31 december en voor verschillende artikelen geldt op is op. Dus wacht niet te lang en sla je slag voor het te laat is.