Terug in het assortiment: Dirty Rigger Tool Lanyard

Terug in het assortiment: Dirty Rigger Tool Lanyard
18 maart 2024 2 minuten leestijd

Terug in het assortiment: Dirty Rigger Tool Lanyard

Hij is weer terug van weggeweest en nu nog beter dan ooit! De Dirty Rigger Tool Lanyard uitgevoerd met karabijnhaak en twee lossen lussen om je gereedschap te zekeren.

Het verschil met versie V1.0 is dat deze nieuwe versie V2.0 voorzien is van stalen koppelsluitingen tussen je gereedschap en de lanyard. Hierdoor zitten je tools nog beter gezekerd en zijn gekeurd tot een gewicht van 1 kg.

Kleurcodering van kabels

Karabijnhaak

Met de handige lussen bevestig je snel je scaff-ratel, moersleutel accuboormachine of andere gereedschap in een handomdraai. En om ervoor te zorgen dat je niet in de knoei komt met lussen die in elkaar draaien, is de Tool Lanyard voorzien van een 360° roterende karabijnhaak. Hiermee behoud je dus je werkvrijheid. Verder is de karabijnhaak voorzien van een geanodiseerde aluminiumlegering en automatisch sluitmechanisme.

De gereedschap lus haal je vervolgens eenvoudig door een oog van bijvoorbeeld een Dirty Rigger scaff-ratel, moersleutel, Dirty Rigger Multitool of ander stuk gereedschap. Vervolgens trek je het koord eenvoudig aan en zit je gereedschap veilig gezekerd.

Kleurcodering met Le Mark PVC tape

Versie V1.0 vs V2.0

De grote verbetering van de Dirty Rigger Lanyard is de koppelsluiting tussen de gereedschap lus en de lanyard. Deze is nu van staal en was in versie V1.0 van kunststof. Door dat het kunststof kon breken en uitdrogen heeft de fabrikant er dus voor gekozen deze te vervangen voor staal. Door de geveerd sluiting kan je hem nu makkelijk met één hand openen en sluit hij automatisch. Wel zo veilig als je op hoogte van gereedschap wilt wisselen.

Onze conclusie, de Dirty Rigger Tool Lanyard V2.0 is een goede verbetering op de vorige uitvoering! Door de stalen koppelsluiting gaat hij nu nog langer mee en is hij hiermee en goede aanvulling op het Dirty Rigger assortiment.

Kleurcodering van kabels

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Dirty Rigger Lanyard, bekijk hem hier.

Vorige artikel:
Volgende artikel:
Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief