Inkt & Labels

 
 

 

 

Onze beste merken

 

HET LAATSTE NIEUWS

Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis!

DHL bezorging

Vanaf nu zorgen we er nog sneller voor dat je jouw bestelling in huis hebt. Want voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis.

READ MORE

Winnaar CUE Publieksprijs

Winnaar CUE Publieksprijs 2020

Daar is hij dan, de CUE 2020 publieksprijs voor de Dirty Rigger dames werkbroek. Uiteraard zijn we apetrots op het winnen van deze prijs.

READ MORE

Coronavirus update

Update coronavirus

Lees alles over onze maatregelen omtrent het coronavirus COVID-19 en hoe wij hiermee om gaan.

READ MORE

CUE 2020

Van maandag 13 januari tot en met woensdag 15 januari 2020 vindt CUE 2020 weer plaats in Ahoy Rotterdam. De vakbeurs voor event, -installatie- en entertainmenttechnologie. RL Sales zal hierbij aanwezig zijn en vindt je op stand 1.513.

READ MORE

Black Friday is begonnen!

Black Friday

Black Friday is begonnen met top acties zoals 50% korting Magtape gaffa tape en 40% korting op de Peli Case 1510. Dus profiteer direct van deze kortingen!

READ MORE

Black Friday 2019 komt eraan

Black Friday Preview

Black Friday komt eraan en dat vieren we groots met veel top acties het hele weekend lang vanaf vrijdag 29 november.

READ MORE

Deal Doos van de Week

Deal Doos van de Week

Nieuw is de Deal Doos van de Week! De Deal Doos van de Week is iedere week een nieuwe top aanbieding die loopt t/m maandag.

READ MORE

Kleurrijke Kabelbinders

Kleurrijke kabelbinders

Nieuw in ons assortiment, gekleurde tyrap kabelbinders. De gekleurde kabelbinders zijn leuk voor decoratie doeleinden, zo kunt u er een kleurrijke boel van maken. Of zeer handig voor het kleurcoderen van kabels en doordat ze gekleurd zijn vallen ze natuurlijk eerder op.

READ MORE

Nu nog meer krimpkous

Krimpkous

Het assortiment krimpkous is nu flink uitgebreid met nog meer keuze krimpkous zoals de krimpkous in handige dispenser boxen in het zwart en transparant. 

READ MORE

Nieuw GafferGear klittenband kabelbinders

GafferGear Klittenband kabelbinders

Nieuw in ons assortiment, klittenband kabelbinders van ons huismerk GafferGear. De kabelbinders zijn leverbaar in drie lengte maten.

READ MORE

 

Alles om je materialen te merken

Bij RL Sales vindt u een uitgebreid assortiment  merk en codeerartikelen voor het merken en coderen van kisten, flightcases en apparatuur. Zo houdt u altijd een goed overzicht over de inhoud en kunt u ze naar wens voorzien van uw logo. Zo kunt u doormiddel van ons assortiment sjabloneer artikelen alles voorzien van tekst, waarschuwingspictogrammen of logo's. In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende waarschuwingspictogrammen zoals breekbaar, tip side, en ga zo maar door. Of u maakt online uw eigen tekstsjabloon. Beide kunnen wij zowel in oliekarton als in kunststof leveren. Wilt u uw bedrijfslogo als sjabloon dan maken wij graag voor u een offerte op maat. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 040-7370030.

 

Heeft u inhoud in uw kisten die continue veranderd. Dan kunt u het beste kiezen voor flightcase labels. Deze kunnen doormiddel van een permanent marker goed beschreven worden en na gebruik doormiddel van de cleaner weer eenvoudig tekstvrij gemaakt worden. U vindt in onze webshop de standaard flightcase labels, wilt u uw flightcase label voorzien van uw logo dan maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte op maat.