Batterijen

 PROFITEER 

Met Gootverpakkingen Batterijen

PROFITEER DIRECT

 

Onze beste merken

HET LAATSTE NIEUWS

Deal Doos van de Week

Deal Doos van de Week

Nieuw is de Deal Doos van de Week! De Deal Doos van de Week is iedere week een nieuwe top aanbieding die loopt t/m maandag.

READ MORE

Dirty Rigger Powerbank

Dirty Rigger Powerbank

De Powerbank zorgt ervoor dat je nooit meer met je telefoon zit vastgeketend aan het stopcontact. Hij zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag en waar dat je ook bent je telefoon kunt opladen.

READ MORE

Batterijen met voldoende energie om weer door te gaan

Batterijen, zijn de kracht achter veel draadloze apparaten. Of u nu opzoek bent naar lithium of alkaline batterijen, bij RL Sales vindt u een uitgebreid assortiment van de betere merken zoals Duracell, Varta, Panasonic, Cytac en Camelion en Industrial.

 

Industriële batterijen

Bent u een grootverbruiker van batterijen dan kunt u het beste kiezen voor grootverpakking batterijen zoals deze van Duracell Procell en Camelion. Deze vindt u hier  in ons assortiment. Per artikel staan vervolgende de staffel kortingen aangeven. Zo bespaard u nog meer geld. Gaan er bij u maandelijks grote aantallen batterijen doorheen, dan maken wij graag  een offerte voor u op maat. In dat geval kunt u contact met ons opnemen.

 

Batterijladers & Testers

Wanneer een oplaadbare batterij leeg is kan je deze gemakkelijk en snel opladen met een batterij lader. Wanneer u niet weet hoe vol een batterij nog is kunt u dit gemakkelijk kijken met een batterijtester. De batterij testers geven ongeveer aan hoe vol uw batterij nog is. Batterij testers zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. In onze online shop vindt u batterijtesters welke geschikt zijn voor AAA, AA, C, D en 9V batterijen.