Batterijen

 PROFITEER 

Met Gootverpakkingen Batterijen

PROFITEER DIRECT

    • NIEUW: Voor 23:59 uur besteld is volgende werkdag in huis! Lees meer hier.

 

Onze beste merken

HET LAATSTE NIEUWS

Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis!

DHL bezorging

Vanaf nu zorgen we er nog sneller voor dat je jouw bestelling in huis hebt. Want voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis.

READ MORE

Winnaar CUE Publieksprijs

Winnaar CUE Publieksprijs 2020

Daar is hij dan, de CUE 2020 publieksprijs voor de Dirty Rigger dames werkbroek. Uiteraard zijn we apetrots op het winnen van deze prijs.

READ MORE

Coronavirus update

Update coronavirus

Lees alles over onze maatregelen omtrent het coronavirus COVID-19 en hoe wij hiermee om gaan.

READ MORE

CUE 2020

Van maandag 13 januari tot en met woensdag 15 januari 2020 vindt CUE 2020 weer plaats in Ahoy Rotterdam. De vakbeurs voor event, -installatie- en entertainmenttechnologie. RL Sales zal hierbij aanwezig zijn en vindt je op stand 1.513.

READ MORE

Black Friday is begonnen!

Black Friday

Black Friday is begonnen met top acties zoals 50% korting Magtape gaffa tape en 40% korting op de Peli Case 1510. Dus profiteer direct van deze kortingen!

READ MORE

Black Friday 2019 komt eraan

Black Friday Preview

Black Friday komt eraan en dat vieren we groots met veel top acties het hele weekend lang vanaf vrijdag 29 november.

READ MORE

Deal Doos van de Week

Deal Doos van de Week

Nieuw is de Deal Doos van de Week! De Deal Doos van de Week is iedere week een nieuwe top aanbieding die loopt t/m maandag.

READ MORE

Dirty Rigger Powerbank

Dirty Rigger Powerbank

De Powerbank zorgt ervoor dat je nooit meer met je telefoon zit vastgeketend aan het stopcontact. Hij zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag en waar dat je ook bent je telefoon kunt opladen.

READ MORE

Batterijen met voldoende energie om weer door te gaan

Batterijen, zijn de kracht achter veel draadloze apparaten. Of u nu opzoek bent naar lithium of alkaline batterijen, bij RL Sales vindt u een uitgebreid assortiment van de betere merken zoals Duracell, Varta, Panasonic, Cytac en Camelion en Industrial.

 

Industriële batterijen

Bent u een grootverbruiker van batterijen dan kunt u het beste kiezen voor grootverpakking batterijen zoals deze van Duracell Procell en Camelion. Deze vindt u hier  in ons assortiment. Per artikel staan vervolgende de staffel kortingen aangeven. Zo bespaard u nog meer geld. Gaan er bij u maandelijks grote aantallen batterijen doorheen, dan maken wij graag  een offerte voor u op maat. In dat geval kunt u contact met ons opnemen.

 

Batterijladers & Testers

Wanneer een oplaadbare batterij leeg is kan je deze gemakkelijk en snel opladen met een batterij lader. Wanneer u niet weet hoe vol een batterij nog is kunt u dit gemakkelijk kijken met een batterijtester. De batterij testers geven ongeveer aan hoe vol uw batterij nog is. Batterij testers zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. In onze online shop vindt u batterijtesters welke geschikt zijn voor AAA, AA, C, D en 9V batterijen.