Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Category
  1. Standaard labels 15
  2. Custom Labels 0
  3. Label benodigdheden 25

Flightcase labels

Ons advies over

Flightcase labels

Flightcase labels

De flightcase labels zijn gemaakt voor de zwaarste en meest veeleisende industrieën in de wereld. Dit zijn de ideale labels voor het managen van flightcases en apparatuur beheer.

Door de opschrijfbaren en uitwisbare bovenlaag, kan duidelijk de inhoud en logistieke details bijgehouden worden. De flightcase label kan beschreven worden met een permanent marker en na gebruik weer eenvoudig schoongemaakt worden met de flightcase label cleaner. De flightcase label is bestand tegen ruwe behandeling en extreme weersomstandigheden, met een bedrijfstemperatuur tot -40 C. Dit maakt de label zeer geschikt voor o.a. de vliegtuigvracht.

Custom labels

Ons designteam zal samen met u, in overleg de label gaan ontwerpen. Zo maken wij voor u de label die geschikt is voor uw toepassing en zorgen wij ervoor dat deze aan al uw wensen zal voldoen om uw bedrijf goed te kunnen vertegenwoordigen.

Label benodigdheden

Flightcase labels zijn de ideaal manier om aan te geven wat de inhoudt is van een flightcase, koffer, krat, kar of ander soort opberger. Dit doe je door hier bijvoorbeeld met een permanent marker op te schrijven. Na de productie of transport kan deze weer eenvoudig schoon gemaakt worden met een flightcaselabel cleaner.

Idealer permanenten markers zijn bijvoorbeeld de permanent markers van Sharpie of de PAL pen van Le Mark. Om vervolgens de labels weer schoon te krijgen kan je gebruik maken van Solvent of de PAL Flightcase label cleaner. Deze en meer handige flightcase label benodigdheden hebben we makkelijk allemaal verzameld op een pagina.