Uitrusting

Uitrusting

 

 

Uitrusting

 

Onder de categorie Uitrusting vindt u handige spullen om op pad te gaan. Een goede uitrusting is een sterke basis. Iedereen gebruikt uitrusting bijvoorbeeld werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen of multitools. Uitrusting komt ook altijd goed van pas en het is natuurlijk wel zo handig als je een goede basis aan uitrusting hebt om op pad te gaan.

 

In de online shop is de categorie Uitrusting onderverdeeld in 8 verschillende hoofdcategorieën. Allereerst het brede assortiment van Multitools. Onder de categorie Multitools verstaan wij veel verschillende multitools, zakmessen en gereedschap holsters van de bekende merken Dirty Rigger, Leatherman, Nite Ize, Victorinox, True Utility en Benchmade.

 

Daarnaast is er de categorie Rigging tools waar je handige multitools kunt vinden voor het werk op podia ‘s, backstage en op evenementen. Hierbij moet u denken aan de handige 4 voudige ratels en de gewone veelzijdige multitools.

 

Wij hebben ook een groot assortiment aan zakmessen van de merken Leatheman en Victorinox. In de categorie zakmessen zit ook veel verschil in prijs, kwaliteit en in de overige tools die bij de zakmes zitten.

 

Wanneer u hoog boven een podium aan het werk bent met uw multitools, zakmessen, zaklampen of andere gereedschappen is het natuurlijk wel veilig om dit gereedschap van valbeveiliging te voorzien. Hiervoor hebben we de categorie Valbeveiliging voor tools gemaakt. In de categorie Valbeveiliging voor tools vindt u vele soorten S-biners, karabijn haken en lanyards waarmee u uw gereedschappen kunt zekeren. Met deze valbeveiliging voor tools kunt u veilig op hoogte werken en kan er met een veilig gevoel ook onder u gewerkt worden. Zo kan u zich nog meer bezig houden met het werk en minder met de handige tools.

 

In onze online shop vindt u een erg groot assortiment aan zaklampen zoals zaklampen voor dagelijks gebruik, oplaadbare zaklampen, werklampen, sleutelbos lampjes, UV zaklampen, veiligheidsverlichting en staaflampen van heel veel verschillende merken. Dit zorgt ervoor dat u ruime keuze krijgt wat betreft kwaliteit, soort en prijs. Wanneer u in het donker aan het werk bent, veilig wilt werken en heeft allebei uw handen nodig vindt u bij ons onder de categorie uitrusting, diverse hoofdlampen van de merken Princeton Tec, Peli, Nite Ize en Camelion. Zo kan je met beide handen gemakkelijk en ongestoord werken, makkelijk schijnen waar u wilt schijnen en jezelf dus volledig kunt concentreren op uw werk.

 

Met Persoonlijke beschermingsmiddelen kan je veilig aan de slag met de merken Dirty Rigger, Cat, Base, Mechanix wear, Bilsom en Howard. Zo kunt u met veilige uitrusting werken en de kans op ongevallen verminderen. Daarnaast hebben we ook nog werkkleding om uw werk zo comfortabel mogelijk te maken. Onder werkkleding verstaan wij vesten, truien, T-shirts, polo's, broeken en veiligheidsvesten.

 

Je vindt op onze online shop kortom alle benodigdheden om een goede uitrusting samen te stellen waardoor je veilig, handig en snel op pad kan gaan.