Uitrusting


    • NIEUW: Voor 23:59 uur besteld is volgende werkdag in huis! Lees meer hier.

 

Onze beste merken

HET LAATSTE NIEUWS

Nieuw: Sharpie S-Gel

Sharpie S-Gel

Nieuw in het assortiment zijn de Sharpie S-Gel pennen.

READ MORE

Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis!

DHL bezorging

Vanaf nu zorgen we er nog sneller voor dat je jouw bestelling in huis hebt. Want voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis.

READ MORE

Winnaar CUE Publieksprijs

Winnaar CUE Publieksprijs 2020

Daar is hij dan, de CUE 2020 publieksprijs voor de Dirty Rigger dames werkbroek. Uiteraard zijn we apetrots op het winnen van deze prijs.

READ MORE

Coronavirus update

Update coronavirus

Lees alles over onze maatregelen omtrent het coronavirus COVID-19 en hoe wij hiermee om gaan.

READ MORE

Winnaar CUE 2020 publieksprijs

Winnaar CUE 2020 publieksprijs de Dirty Rigger dames werkbroek

Super trots zijn we op het winnen van de CUE 2020 publieksprijs met de Dirty Rigger dames werkbroek.

READ MORE

Genomineerd als publieksprijs

Dirty Rigger dames werkbroek genomineerd als inovatieprijs CUE 2020

Met trots melden wij dat de nieuwe Dirty Rigger dames werkbroek is genomineerd als inovatieprijs voor CUE 2020.

READ MORE

CUE 2020

Van maandag 13 januari tot en met woensdag 15 januari 2020 vindt CUE 2020 weer plaats in Ahoy Rotterdam. De vakbeurs voor event, -installatie- en entertainmenttechnologie. RL Sales zal hierbij aanwezig zijn en vindt je op stand 1.513.

READ MORE

Black Friday is begonnen!

Black Friday

Black Friday is begonnen met top acties zoals 50% korting Magtape gaffa tape en 40% korting op de Peli Case 1510. Dus profiteer direct van deze kortingen!

READ MORE

Black Friday 2019 komt eraan

Black Friday Preview

Black Friday komt eraan en dat vieren we groots met veel top acties het hele weekend lang vanaf vrijdag 29 november.

READ MORE

Deal Doos van de Week

Deal Doos van de Week

Nieuw is de Deal Doos van de Week! De Deal Doos van de Week is iedere week een nieuwe top aanbieding die loopt t/m maandag.

READ MORE

Prolight + Sound Frankfurt 2019

Prolight + Sound Frankfurt 2019

Bezoek ons tijdens Prolight + Sound 2019 op de stand van Le Mark en Dirty Rigger van 2 tot 5 april in Frankfurt.

READ MORE

De Leatherman+ Serie

De nieuwe Leatherman+ Serie

Leatherman heeft dit jaar zijn bestsellers flink onder de loep gelegd en een aantal verbeterpunten doorgebracht, het resultaat: De Leatherman+ Serie.

READ MORE

De beste uitrusting voor je dagelijkse werk

Onder de categorie Uitrusting vindt u handige spullen om op pad te gaan. Een goede uitrusting is een sterke basis. Iedereen gebruikt uitrusting bijvoorbeeld werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen of multitools. Uitrusting komt ook altijd goed van pas en het is natuurlijk wel zo handig als je een goede basis aan uitrusting hebt om op pad te gaan.

In de online shop is de categorie Uitrusting onderverdeeld in 8 verschillende hoofdcategorieën. Allereerst het brede assortiment van Multitools. Onder de categorie Multitools verstaan wij veel verschillende multitools, zakmessen en gereedschap holsters van de bekende merken Dirty Rigger, Leatherman, Nite Ize, Victorinox, True Utility en Benchmade.

Daarnaast is er de categorie Rigging tools waar je handige multitools kunt vinden voor het werk op podia ‘s, backstage en op evenementen. Hierbij moet u denken aan de handige 4 voudige ratels en de gewone veelzijdige multitools.

Wij hebben ook een groot assortiment aan zakmessen van de merken Leatheman en Victorinox. In de categorie zakmessen zit ook veel verschil in prijs, kwaliteit en in de overige tools die bij de zakmes zitten.

Wanneer u hoog boven een podium aan het werk bent met uw multitools, zakmessen, zaklampen of andere gereedschappen is het natuurlijk wel veilig om dit gereedschap van valbeveiliging te voorzien. Hiervoor hebben we de categorie Valbeveiliging voor tools gemaakt. In de categorie Valbeveiliging voor tools vindt u vele soorten S-biners, karabijn haken en lanyards waarmee u uw gereedschappen kunt zekeren. Met deze valbeveiliging voor tools kunt u veilig op hoogte werken en kan er met een veilig gevoel ook onder u gewerkt worden. Zo kan u zich nog meer bezig houden met het werk en minder met de handige tools.

In onze online shop vindt u een erg groot assortiment aan zaklampen zoals zaklampen voor dagelijks gebruik, oplaadbare zaklampen, werklampen, sleutelbos lampjes, UV zaklampen, veiligheidsverlichting en staaflampen van heel veel verschillende merken. Dit zorgt ervoor dat u ruime keuze krijgt wat betreft kwaliteit, soort en prijs. Wanneer u in het donker aan het werk bent, veilig wilt werken en heeft allebei uw handen nodig vindt u bij ons onder de categorie uitrusting, diverse hoofdlampen van de merken Princeton Tec, Peli, Nite Ize en Camelion. Zo kan je met beide handen gemakkelijk en ongestoord werken, makkelijk schijnen waar u wilt schijnen en jezelf dus volledig kunt concentreren op uw werk.

Met Persoonlijke beschermingsmiddelen kan je veilig aan de slag met de merken Dirty Rigger, Cat, Base, Mechanix wear, Bilsom en Howard. Zo kunt u met veilige uitrusting werken en de kans op ongevallen verminderen. Daarnaast hebben we ook nog werkkleding om uw werk zo comfortabel mogelijk te maken. Onder werkkleding verstaan wij vesten, truien, T-shirts, polo's, broeken en veiligheidsvesten.

Je vindt op onze online shop kortom alle benodigdheden om een goede uitrusting samen te stellen waardoor je veilig, handig en snel op pad kan gaan.