Tape

 

 

Onze beste merken

 

HET LAATSTE NIEUWS

Black Friday is begonnen!

Black Friday

Black Friday is begonnen met top acties zoals 50% korting Magtape gaffa tape en 40% korting op de Peli Case 1510. Dus profiteer direct van deze kortingen!

READ MORE

Black Friday 2019 komt eraan

Black Friday Preview

Black Friday komt eraan en dat vieren we groots met veel top acties het hele weekend lang vanaf vrijdag 29 november.

READ MORE

Gaffa tape of Duct tape?

Advies over Gaffa en Duct tape

Je wilt gaffa of duct tape bestellen maar zie je door de bomen het bos niet meer? We adviseren graag bij het maken van de juiste keuze tape.

READ MORE

Nieuw: Backdrop tape

Nieuw Backdrop tape

Nieuw in het assortiment, de Backdrop reparatie tape. Hiermee repareer je snel een backdrop!

READ MORE

Deal Doos van de Week

Deal Doos van de Week

Nieuw is de Deal Doos van de Week! De Deal Doos van de Week is iedere week een nieuwe top aanbieding die loopt t/m maandag.

READ MORE

Pro Pocket Gaffa tape

Nieuw Pro Pocket tape

Vanaf nu ook in de Benelux verkrijgbaar: de Pro-Pocket Gaffa tape rolletjes in handig broekzak formaat.

READ MORE

Magtape Utility

Magtape Utility gaffa tape

Nieuw in het assortiment is de Magtape Utility gaffa tape vekrijgbaar in 14 nieuwe kleuren.

READ MORE

Prolight + Sound Frankfurt 2019

Prolight + Sound Frankfurt 2019

Bezoek ons tijdens Prolight + Sound 2019 op de stand van Le Mark en Dirty Rigger van 2 tot 5 april in Frankfurt.

READ MORE

Nichiban stopt met GrassGreen

Nichiban Grass Green

Onlangs heeft Nichiban tape aangekondigd te gaan stoppen met de productie van de kleur Grass Green gaffa tape. Hierdoor zal deze kleur binnenkort niet meer leverbaar zijn.

READ MORE

Nu ook Gaffergear Gaffa tape

Gaffergear Gaffa tape

Gaffergear introduceert nu ook zijn eigen tape. Na het succes van de Checked, Defect en Incomplete tape, heeft Gaffergear nu zijn eigen Gaffa tape op de markt gebracht. De Gaffergear tape heeft een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding, waardoor de tape zowel voor consumenten als grootverbruikers een interessante tape is.

READ MORE

Pro-Gaff tape bereid het assortiment uit

Pro-Gaff gaffa tape 24mm X 22,8m

Nieuw in het assortiment van Pro-Gaff zijn de rollen met een breedte van 24mm welke beschikbaar zijn in maar liefst 14 kleuren. De Pro-Gaff gaffa tape is van hoge kwaliteit welke na het gebruik weer gemakkelijk te verwijderen is. Ook is deze tape gemakkelijk in de breedte én in de lengte af te scheuren.

READ MORE

Pro-Gaff tape

PROG-19X22

Nieuw in het assortiment is de Pro-Gaff 19mm tape en de Pro-Gaff 24mm wit. Ideaal voor televisie studio’s of theaters omdat de matte tape niet weerspiegeld wanneer er licht op valt. Tevens door de stoffen bovenlaag kan je makkelijk op de tape schrijven omdat de inkt er direct intrekt. Het is geen probleem als de tape nat wordt want de tape is waterproof en is na gebruik weer makkelijk te verwijderen.

READ MORE

 

Alle soorten tape

Tape, ook wel vaak plakband of gaffa genoemd en gemaakt om iets tijdelijk of permanent te repareren of te bevestigen. Ons brede assortiment bestaat uit de betere merken zoals Nichiban, MagTape, Advance, Tesa, Pro-Tapes en ga zo maar door.  

Of u nu opzoek bent naar een speciale tape zoals neon tape of glow in the dark tape of dat u gewoon de standaard gaffa of dubbelzijdige tape zoekt. In ons brede assortiment vind u altijd de juiste tape voor elke toepassing. 

 

Grootverbruiker van tape?

Door eigen import en distributie kunnen wij u ons assortiment tegen een scherpe prijs aanbieden.  Zo krijgt u direct staffelkorting bij afname van ons assortiment tape. Bent u een grootverbruiker van tape dan maken wij graag voor u een offerte op maat. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 040-737 00 30.