Tape

 

 

Onze beste merken

 

HET LAATSTE NIEUWS

Prolight + Sound Frankfurt 2019

Prolight + Sound Frankfurt 2019

Bezoek ons tijdens Prolight + Sound 2019 op de stand van Le Mark en Dirty Rigger van 2 tot 5 april in Frankfurt.

READ MORE

Nichiban stopt met GrassGreen

Nichiban Grass Green

Onlangs heeft Nichiban tape aangekondigd te gaan stoppen met de productie van de kleur Grass Green gaffa tape. Hierdoor zal deze kleur binnenkort niet meer leverbaar zijn.

READ MORE

Nu ook Gaffergear Gaffa tape

Gaffergear Gaffa tape

Gaffergear introduceert nu ook zijn eigen tape. Na het succes van de Checked, Defect en Incomplete tape, heeft Gaffergear nu zijn eigen Gaffa tape op de markt gebracht. De Gaffergear tape heeft een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding, waardoor de tape zowel voor consumenten als grootverbruikers een interessante tape is.

READ MORE

Pro-Gaff tape bereid het assortiment uit

Pro-Gaff gaffa tape 24mm X 22,8m

Nieuw in het assortiment van Pro-Gaff zijn de rollen met een breedte van 24mm welke beschikbaar zijn in maar liefst 14 kleuren. De Pro-Gaff gaffa tape is van hoge kwaliteit welke na het gebruik weer gemakkelijk te verwijderen is. Ook is deze tape gemakkelijk in de breedte én in de lengte af te scheuren.

READ MORE

Pro-Gaff tape

PROG-19X22

Nieuw in het assortiment is de Pro-Gaff 19mm tape en de Pro-Gaff 24mm wit. Ideaal voor televisie studio’s of theaters omdat de matte tape niet weerspiegeld wanneer er licht op valt. Tevens door de stoffen bovenlaag kan je makkelijk op de tape schrijven omdat de inkt er direct intrekt. Het is geen probleem als de tape nat wordt want de tape is waterproof en is na gebruik weer makkelijk te verwijderen.

READ MORE

 

Alle soorten tape

Tape, ook wel vaak plakband of gaffa genoemd en gemaakt om iets tijdelijk of permanent te repareren of te bevestigen. Ons brede assortiment bestaat uit de betere merken zoals Nichiban, MagTape, Advance, Tesa, Pro-Tapes en ga zo maar door.  

Of u nu opzoek bent naar een speciale tape zoals neon tape of glow in the dark tape of dat u gewoon de standaard gaffa of dubbelzijdige tape zoekt. In ons brede assortiment vind u altijd de juiste tape voor elke toepassing. 

 

Grootverbruiker van tape?

Door eigen import en distributie kunnen wij u ons assortiment tegen een scherpe prijs aanbieden.  Zo krijgt u direct staffelkorting bij afname van ons assortiment tape. Bent u een grootverbruiker van tape dan maken wij graag voor u een offerte op maat. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 040-737 00 30.