Keurmerken

Veilig en vertrouwd bestellen met het Webshop Keurmerk

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ons doel is om je altijd zo goed mogelijk te helpen. Mocht er iets zijn dan horen wij dat graag en kijken dan samen met je naar een passende oplossing. Om dit te benadrukken zijn wij aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Keurmerk

Bij RL Sales kan je met een gerust gevoel veilig en vertrouwd bestellen. Dit wordt bevestigd door de branche vereniging Webshop Keurmerk. Webshop Keurmerk heeft eerst een grondige inspectie uitgevoerd voordat zij, ons certificaat hebben uitgereikt. Zo bekijken en controleren zij onze algemene voorwaarden, of uw gegevens veilig worden opgeslagen en of je veilig kan betalen.


Bekijk ons CertificaatDe Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1600 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie. Het Webshop Keurmerk heeft hiervoor een 10 gekregen.Webshop Keurmerk