Stock Service

Stock Service in 4 stappen

Open de doos en plaats deze in het schap
Pak de verbruiksartikelen uit de handige schap doos
Leeg? Scan de QR-code en bestel eenvoudig een nieuwe
Ontvang de volgende werkdag weer nieuwe voorraad

Stock Service by RL Sales

Stock Service by RL Sales is de nieuwste service waarmee we je als klant nog verder ontzorgen. Al jaren is onze expertise het ontzorgen en adviseren van de juiste verbruiksartikelen zodat het jouw werk een stuk makkelijker maakt. En daar doen we nu nog een schepje bovenop met “Stock Service”.

Een jaar lang hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan naar hoe wij bedrijven kunnen ontzorgen. Want welke kabelbinder had je de laatste keer ook alweer besteld? Of welk merk Gaffa tape? En wat als je mis greep, dan moest je weer zoeken naar de oude verpakking. Kortom; een hoop extra werk. Aan deze ergernis komt met onze Stock Service vanaf nu een einde!

Hoe we dit doen? Dat leggen we graag aan je uit.

 

De voordelen van Stock Service:

Ontzorgend

Makkelijk je voorraad bijhouden en via QR-code bij bestellen.

Innovatieve doos

Handige dispenser doos, direct in het schap te plaatsen.

Voordelig

Laagste prijs garantie.

Extra service

Gratis vrijblijvend advies op maat.

 

Stock Service van RL Sales

 

 

Ontzorgend

Het bijhouden en inkopen van verbruiksartikelen naast al je dagelijkse werk, is vanaf nu verleden tijd. Want met Stock Service leveren we de artikelen in handige schap dozen die je direct in de stelling kan plaatsen. Is de doos leeg, dan scan je de QR-code en bestel je met een paar klikken snel weer nieuwe voorraad, zodat jij je weer kan focussen op je dagelijkse werk en je ontzorgd bent.

 

Innovatieve doos

De Stock Service artikelen worden altijd geleverd in een handige dispenser doos. Na ontvangst verwijder je de voorkant en plaatst je hem direct in je eigen stelling. Zo ziet je voorraadkast er altijd strak en geordend uit. De dozen zijn voorzien van alle productinformatie die je nodig hebt en met de handige QR-code bestel je met een paar klikken nieuwe voorraad.

 

Voordelig

Met de Stock Service voordeel dozen bespaar je direct een hoop op de kosten. En door onze grote inkoop en eigen import kunnen we je altijd de laagste prijs garantie geven op onze Stock Service artikelen. Hiermee hoef je nooit bang te zijn dat je teveel betaalt.

 

Extra service

Onze accountmanager komt graag bij je langs om onze Stock Service eenmalig en zonder kosten in te richten. We helpen je bij het in kaart brengen van de juiste verbruiksartikelen en richten je account voor je in, zodat je met een paar klikken eenvoudig kan bestellen. Dit is geheel gratis en zonder enige verplichting. Hiermee krijg je gewoon de beste service. Vul hier ons formulier in en we plannen direct een afspraak op locatie.