Achteraf betalen - Zakelijk. Bestel nu, betaal in 30 dagen

Zo werkt het

Als bedrijf op rekening bestellen met een betalingstermijn van 30 dagen? Dat kan vanaf nu eenvoudig met de nieuwe betaalmethode Achteraf Betalen van ABN AMRO. Je hoeft geen klant te zijn bij ABN AMRO om van deze service gebruik te maken. De service kost niets extra en zo kan je direct je bestelling plaatsen zonder eerst met ons contact op te nemen.

  • Bestellen met een geldig KvK-nummer
  • 30 dagen betalingstermijn
  • Vanaf een orderbedrag van € 500,- excl. BTW
  • Gratis service, geen extra kosten
  • Toegankelijk voor bedrijven, ook als je geen klant bent bij ABN AMRO

Wil je als bedrijf niet gebruik maken van deze service maar wel op rekening bestellen dat kan ook, lees hier meer.Veel gestelde vragen

Zitten er kosten aan? De service van Achteraf betalen van ABN AMRO is geheel gratis.
Vanaf welk bedrag is deze methode te gebruiken? De betaalmethode verschijnt automatisch bij een orderbedrag vanaf € 500,- excl. BTW. Onder dit bedrag is het helaas niet mogelijk om deze betaalmethode te selecteren.
Ik zie de betaalmethode niet? Als het orderbedrag lager dan € 500,- excl. BTW is, of als je niet in Nederland gevestigd bent met je bedrijf, dan is deze methode helaas niet te gebruiken.
Voor wie is Achteraf betalen van ABN AMRO? Achteraf betalen van ABN AMRO is speciaal ontwikkeld voor bedrijven.
Wat is de betalingstermijn? Zodra je de bestelling hebt geplaatst wordt de order in behandeling genomen. Je ontvangt vervolgens bij uitlevering de factuur van ABN AMRO en betaalt dan ook aan hen. Op de factuur staat de factuurdatum en de betalingstermijn van 30 dagen.
Wat heb ik nodig? Het enige wat je nodig hebt, is een geldig KvK-nummer. Zodra je die invult, voegt ABN AMRO automatisch de bedrijfsnaam toe en controleert de kredietlimiet.
Ik krijg de melding: Helaas is Achteraf betalen nu niet mogelijk voor jouw bedrijf. Kies voor een andere betaalmethode. Zodra je op de knop plaats bestelling drukt, wordt automatisch door ABN AMRO een kredietcheck gedaan en gecontroleerd of het mogelijk is om op rekening te bestellen. Krijg je deze melding, dan adviseren we je contact met ons op te nemen via: 040-7370030. We bespreken dan graag de mogelijkheden met je.
Kan ik hier ook gebruik van maken als ik geen klant van ABN AMRO ben? Ja, de betaalmethode is voor ieder bedrijf toegankelijk. Zolang het vestigingsadres van het bedrijf in Nederland is.
Is Achteraf betalen ook mogelijk voor een bedrijf uit België? Nee, helaas is het op dit moment alleen mogelijk voor bedrijven die gevestigd zijn in Nederland en een geldig KvK-nummer hebben.