Bedrukte tape

ONZE KLANTENSERVICE ZIT VOOR JE KLAAR

WE ADVISEREN JE GRAAG

VRAGEN?

BEL ONS DIRECT: +31 (0)40-737 00 30

Bedrukte tape voorbeelden

 

Bedrukte PVC tape

Bedrukte tape is de professioneel en doeltreffend communicatiemiddel richting je klanten. Of je het nu gebruikt om een doos mee dicht te plakken of voor het bundelen van kabels, met je eigen bedrukte tape val je op. Zo herkent je klant gelijk het logo en ben je goed zichtbaar.

 

Zo gaan we te werk

Na het aanvragen van je offerte van bedrukte tape sturen we dezelfde werkdag een passen de offerte. Is deze akkoord dan gaan we gelijk een werktekening opstellen. Deze sturen we dan eerst ter controle, wil je nog iets wijzigen dan passen we dat gelijk voor je aan. Ben je akkoord met de werktekening dan zetten we de tape gelijk in productie. Dat is gemiddeld 3 weken na akkoord van de tekening. Zodra de tape klaar is zenden we de bestelling gelijk toe en ontvang je van ons je track en tracé code.

 

Eigenschappen bedrukte PVC tape

Breedtes: 25 millimeter of 50 millimeter
Lengtes: 66 meter
Dikte: 53 μm
Belijming: Solvent lijm
Houdbaar: 2 tot 3 jaar

 

Het materiaal van PVC Solvent tape

Standaard bieden wij PVC Solvent tape als bedrukte tape. De PVC Solvent tape is namelijk het beste inzetbaar bij verschillende toepassingen. Of het nu gaat om het verpakken van dozen, bundelen van materialen zoals kabels, de PVC tape is hier het beste geschikt voor. De Solvent lijm van de PVC tape hecht goed aan verschillende ondergronden zoals dozen, maar komt ook weer goed van bijvoorbeeld kabels als het gebuikt wordt als kabeltape. Het verschil tussen PVC en PP tape is dat onze PVC tape minder geluid maakt tijdens het afrollen. Vooral in koude situaties is dit zeer wenselijk.

 

Welke breedte heb ik nodig?

Wij bieden onze bedrukte PVC tape in twee breedtes aan: 25 mm en 50 mm breed. Beide tapes zijn van dezelfde kwaliteit en zijn al leverbaar vanaf 36 rollen. De twee breedtes worden vaak gebruikt voor de volgend doeleinde:

 

- Bedrukte kabeltape

Rollen van 25 millimeter brede bedrukte PVC tape worden vaak gebruikt in de entertainmentbranche als kabeltape voor het bundelen van kabels. Onze PVC tape is hier zeer geschikt voor, breekt makkelijk en is weer makkelijk te verwijderen van kabels. Door onze jaren ervaring in deze sector al vaak getest door onze klanten en als zeer tevreden ontvangen.

 

- Bedrukte verpakkingstape

De rollen van 50 millimeter brede bedrukte PVC tape worden vaak gebruikt als verpakkingstape voor het sluiten van dozen. De Solvent lijm op de PVC tape hecht goed op dozen waardoor één laag al voldoende is om dozen te sluiten. Een zeer geschikte tape voor het mooi sluiten van dozen, sterker nog, we gebruiken hem zelf ook.

 

Hoelang is de bedrukte PVC tape houdbaar?

Bewaar je de tape droog en op kamertemperatuur dan is deze houdbaar tussen de 2 en 3 jaar. Onze ervaring is dat de tape bij onze klanten vaak ook nog na 3 jaar zelfs goed te gebruiken is.

 

Wat hebben we nodig?

Voor het maken van de werktekening hebben we een Vector bestand nodig van het logo of ontwerp. Deze zijn vaak opgeslagen in een .eps, .ai of .pdf bestand. Je kan deze al gelijk meesturen met de offerte aanvraag of later nasturen. Zelf alleen een logo maar geen ontwerp? Geen probleem, dan ontwerpen we samen met je de juiste opmaak.

ENKELE VOORBEELDEN

HRS Geluid Licht Video
Hollanddrogist.nl
Foolen Audio & Light
ELC
DKB Audiovisual
AVL
Imagine
KVL
Master Party
Ninja Warrior
RBS
Tear-Aid