Dansvloeren

Dansvloeren

 

Show- en dansvloeren

Een strakke zwarte studiovloer, een mooie witte catwalk of een mooie spiegelende showroom vloer, binnen ons assortiment vindt u een uitgebreid assortiment dans, show en studio vloeren. Ons assortiment bestaat dan ook uit de beste kwaliteit professionele vloeren die wereldwijd ingezet worden bij vooraanstaande producties. 

 

Iedere toepassing vergt een ander soort vloer. Ons assortiment bestaat daarom uit verschillende soorten vloeren voor tijdelijk of permanente toepassing.

 

Dansvinyl, theater en dansvloeren

Visueel verbluffend en gemaakt om langdurig mee te gaan. Ons assortiment dansvinyl bestaat uit een breed assortiment voor verschillende dansstijlen en voorstellingen. Of u nu een permanente vloer zoekt of een vloer voor op tournee, graag kijken wij met u naar de juiste oplossing. Zo vindt u in ons assortiment vloeren die makkelijk mee te nemen zijn, extra schokabsorberend zijn of juist zorgen voor een mooi glanzend effect. Tevens is het mogelijk om het design van uw vloer op maat maken door middel van door onze printservice waarmee vloeren kunnen voorzien van uw logo of ontwerp. U en uw publiek zullen versteld staan van het eindresultaat!

 

Showvloeren en StudioTak, TV & studio vloeren

De naam “StudioTak” zegt het al; een mooie tv & studio vloer voorzien van een kleefzijde. StudioTak is een zelfklevende folie waarmee je eenvoudig een mooie glanzende of matte showvloer kunt creëren. Geprezen om zijn snelle installatie en zijn makkelijke verwijdering is StudioTak zeer populair bij set designers. Het wordt dan ook al niet voor niets al meer dan 20 jaar gebruikt, wereldwijd. StudioTak werkt sneller dan de traditionele vloer beschilderingen en hiermee bespaard u tijd en uiteindelijk kosten. StudioTak is verkrijgbaar in verschillende kleuren in matte en glanzende uitvoeringen en verschillende kleefkrachten voor tijdelijke op permanente toepassing.

 

De beste dansvloer tape

Tijdens de performance is het uiteraard van cruciaal belang dat de vloer op zijn plaats blijft liggen. Maar het verwijderen moet uiteraard ook zonder probleem gebeuren. U bent daarom bij ons aan het juist adres voor dans- / balletvloer tape. In ons assortiment vindt u verschillende merken, soorten en kleuren PVC tape die goed aansluit op uw vloer.