Koffers

 

 

 

Populaire merken

 

 

 

 

 

 

Uitgebreid assortiment werkkoffers

Een goede koffer beschermd uw waardevolle apparatuur of spullen tijdens het transport. U vindt daarom bij ons onder de categorie Koffers een uitgebreid assortiment opbergartikelen voor al uw gereedschap, persoonlijke uitrusting of apparatuur van de betere merken. Zo vindt u bij ons het complete assortiment Peli Cases, Nite Ize beschermhoesjes, Dirty Rigger gereedschap tassen en Gooper Bag hoesjes.

 

In de online shop is de categorie Koffers onderverdeeld in verschillende hoofdcategorieën. Waaronder de categorie Gereedschapskoffers met de merken GT-Line en Peli. Onder gereedschapskoffers verstaan wij vaak waterdichte en onverwoestbare koffers welke zijn voorzien van een standaard indeling of waar u uit meerdere opties kunt kiezen. Deze koffers zijn ideaal om uw gereedschap in te vervoeren of mee te dragen naar de plek waar u ze echt nodig heeft. U heeft ze zo bij de hand en kunt zich zo langer en beter bezig houden met de klus. In de gereedschapskoffers houd u het overzicht van het gereedschap doordat deze van vakken of lades zijn voorzien en u zo dus al het gereedschap goed kunt ordenen.

 

Van een beschermhoesje voor uw Leatherman tot een GearBag van Dirty Rigger. Ook bij ons ziet u een divers assortiment aan gereedschapsholsters. Gereedschapsholsters hebben wij van de merken Dirty Rigger, Leatherman, Nite Ize, T-Reign en Victorinox. Voor al uw gereedschap welke u graag bij de hand wilt hebben, veilig opgeborgen wilt hebben en snel wilt kunnen pakken hebben wij gereedschapsholsters van alle soorten en maten.

 

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een telefoon maar nog niet iedereen een veilig hoesje voor de telefoon. Een telefoon is een gevoelig apparaat welke u nog eens vaak per ongeluk kan laten vallen. Onder de categorie Telefoon case en hoesjes vindt u daarom veel verschillende soorten hoesjes om uw telefoon in te doen waardoor u deze veilig kunt opbergen en de kans op schade dus verminderd. U vindt er onder andere hoesjes welke waterdicht zijn, om mee te kunnen sporten, met een extra gereedschap vak en telefoonhoesje plus portemonnee in één.

 

Wanneer u duidelijkheid wilt weten in welke flight case wat voor apparatuur zit, kunt u er het best een Flightcase label op plakken. Dit geeft voor iedereen een goed overzicht wat er bij welke productie hoort, wanneer het is binnengekomen en wanneer het weer weg mag. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je maar één keer op een flightcase label zou kunnen schrijven. Hiervoor hebben wij een oplossing. In ons assortiment hebben wij van ons huismerk een Flightcase label cleaner. Wanneer er op de flightcase label geschreven is met een permanent marker of stift kunt u het gemakkelijk schoonmaken met de Flightcase label cleaner en kunt u er direct na het schoonmaken weer op schrijven.

 

Koffers zijn vaak voorzien van vakverdeling, dit is natuurlijk erg handig omdat u de koffer zo kan aanpassen dat uw apparatuur veilig in de koffer vervoerd kan worden en dat uw apparatuur zo goed mogelijk beschermd blijft.

 

Peli is al jaren de marktleider in onverwoestbare werkkoffers. Dit wordt onder andere gewaarborgd door de levenslange garantie die u krijgt op Peli Cases. Als distributeur van Peli kunnen wij tevens het complete assortiment Peli Case aanbieden welke ook nog eens uit voorraad leverbaar zijn en dus de volgende dag bij u geleverd kan worden. Zo kunt u de volgende dag al op pad met uw nieuwe Peli Case.