Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Category
  1. Tyrap kabelbinders 107
  2. Spanbanden 12
  3. Krimpkous 72
  4. Klittenband 24
  5. Plakzadels 4
  6. Spiraalband 10

Kabelbinders

LAAT JE INSPIREREN

Bekijk onze handige oplossingen

ZWARTE SPANBANDEN

VAN GAFFERGEAR

Bekijk ze direct

VOORDEEL SET
2 x zwarte spanbanden

KRIMPKOUS

GEKLEURDE KLITTENBAND

Bij RL Sales vind je een ruim assortiment van kabelbinders zoals: tyrap kabelbinders, spanbanden, krimpkous, klittenband, plakzadels en spiraalband. Deze kabelbinders zijn op verschillende plekken te vinden en onmisbaar in iedere industrie of doe-het-zelver.

Ons assortiment tyrap kabelbinders

De tyrap kabelbinders zijn leverbaar in afmetingen zowel in breedte, lengte en dikte en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Of je nu opzoek bent naar standaard zwart of witte tyrap kabelbinders of juist gekleurde tyrap kabelbinders zoals blauwe, bruine, gele, grijze, groene, oranje, paarse, rode of roze tyrap kabelbinders.

De nylon kabelbinders zijn bestand tegen de extreemste omstandigheden en de trekkracht loopt van van 8 kg tot wel 320 kg.

Buiten onze standaard tyrap kabelbinders vind je een breed assortiment speciale kabelbinders zoals kabelbinders die UV-bestendig zijn, RVS kabelbinders, kabelbinders met bevestigingsoog tot zelfs hersluitbare tyrap kabelbinders.

Ben je een grootverbruiker van tyrap kabelbinders? Dan bieden wij de beste tyrap-deals ze ook voordelig aan en profiteer je direct van hoge korting met onze voordeelverpakkingen tyrap kabelbinders. En door onze eigen import en grote voorraad is de beste tyrap-deal direct uit voorraad leverbaar.

Ons assortiment spanbanden

Bij RL Sales vind je spanbanden van het merk Gaffergear. Ons assortiment spanbanden bestaan uit  eindeloze spanbanden en 2-Delige spanbanden. Het verschil is dat bij eindeloze spanbanden de band vast zit aan de ratel en eindigt op de band en bij 2-Delige spanbanden zit er een band aan de ratel die eindigt op een haak.

De spanbanden zelf zijn zwart en hebben verschillende lengte zoals 2, 3, 5 en 10 meter en leverbaar in verschillende breedtes.

Ons assortiment krimpkous

Bij ons vind je een breed assortiment krimpkous in verschillende kleuren, lengtes en breedtes. Zo vind je bij RL Sales krimpkous in het zwart en transparant maar ook in verschillende kleuren zoals blauwe, bruine, gele, grijze, groene, rode, transparante, witte en zwarte krimpkousen. De krimpkous is leverbaar in handige kleine dispenser rollen, grote rollen of assortiment boxen waarmee je direct aan de slag kan. Verder vind je in ons assortiment standaard krimpkous en krimpkous met lijm. Als je kiest voor een krimpkous met lijmlaag kiest is de kans groter dat de kabel of slang nog beter geïsoleerd is.

Ons assortiment klittenband

Bij RL Sales hebben we verschillende merken klittenband zoals Velcro, Tear-Aid en Gaffergear waarvan Velcro de grootste is in het assortiment. De klittenband is leverbaar in verschillende kleuren zoals: geel, geel/zwart, wit en zwart. De klittenband is leverbaar in verschillende lengtes en breedtes. Of je nu opzoek bent naar haak tot lus klittenband (back tot back klittenband), klittenband met lijm of klittenband kabelbinders. In ons assortiment vind je een breed assortiment.  

Ons assortiment plakzadels

Gebruik je kabelbinders en wil je die vastzetten? Dan zijn plakzadels de ideale oplossing. De plakzadels zijn leverbaar in twee kleuren wit en zwart en leverbaar in verschillende afmetingen.

Door de plakzadel op het oppervlakte te plakken en vervolgens een kabelbinder door een van de ogen te halen, trek je de kabelbinder snel en eenvoudig vast. Door dat de zelfklevende plakzadels zijn voorzien van vier ogen kunnen er zelfs meerdere kabelbinders aan een plakzadel bevestigd worden.

Ons assortiment spiraalband

Spiraalband word ook vaak spiral wrap genoemd en kenmerkt zich voornamelijk als kabelbinder voor het eenvoudig en efficiënt bundelen van kabels en slangen. Met spiraalband zorg je ervoor dat kabels en slangen netjes weggewerkt zijn. Spiraalband is dan ook ook ideaal voor iedere installateur en bij ons verkrijgbaar kleine of grote voordeel rollen.

Door onze eigen import en grote voorraad kunnen we snel alle kabelbinders, spanbanden, spiraalband, plakzadels, klittenband en krimpkous snel leveren. Dus voor 23:59 besteld is de volgende werkdag al in huis.