Terugblik op een succesvolle CUE 2024

Terugblik op een succesvolle CUE 2024
26 januari 2024 3 minuten leestijd

Terugblik op een succesvolle CUE 2024

CUE 2024 zit erop, en we kijken dan ook tevreden terug onze deelname aan deze beurs. Tijdens de driedaagse beurs kwamen dan ook een recordaantal van 9.337 bezoekers naar Ahoy Rotterdam.

Dit merkte we ook op onze stand waar we dan ook een hoop bezoekers met enthousiasme hebben gesproken. Tijdens deze editie hadden we een hoop nieuwe artikel bij die je kon bekijken en uitproberen van de merken Dirty Rigger, Le Mark, Peli, Pro-Gaff, Nichiban, Gaffergear en nog vele andere.

De Dirty Rigger Trusspennen Tas

Tijdens CUE 2024 konden we maar liefst 2 nieuwe tassen demonstreren van het merk Dirty Rigger. Zo konden we vorige jaar al de nieuwe Dirty Rigger Technicus Rugzak met laptop vak onthullen en hebben we dit jaar de nieuwe Dirty Rigger Trusspennen Tas hieraan toegevoegd. Beide een goede aanvulling aan het assortiment van Dirty Rigger. Ze werden dan ook goed ontvangen door onze bezoekers. Zo is de Trusspennen Tas voorzien van handige opbergvakken voor al je trusspennen, eitjes, een stalen hamer lus, rolmaathouder en al je rigginggereedschap. En als klap op de vuurpijl profiteer je nu tijdens onze verlengde beuraanbieding op extra korting op diverse Dirty Rigger artikelen zoals de Dirty Rigger Trusspennen Tas, Dirty Rigger Technicus Rugzak, Dirty Rigger Gear Bag.

Spin & Win

Op onze stand kon je tevens meespelen met Spin & Win, en dat hebben we geweten. Want het was een daverend succes! Zo vlogen de prijzen eruit en hebben we vele blij kunnen maken met leuke prijzen van Dirty Rigger en Le Mark. Eén van de prijzen was een rol van geliefde Le Mark PVC isolatietape. Heb je een rolletje gewonnen en ben je ook zo enthousiast? Dan hebben we goed nieuws want tot en met 31 januari hebben we onze beursaanbieding voor deze tape verlengt.

Peli 1510 Roze

Ook kon je de Peli Case 1510 uitgevoerd in het roze bewonderen. De Peli Case 1510 Roze Limited Edition is exclusief bij ons verkrijgbaar vanaf februari in beperkte oplage. En daarom is deze nu al beschikbaar als Pre-Order artikel. Bestel je hem nu als Pre-Order dan krijg je er tevens een TSA slot gratis bij cadeau. Dus wacht niet te lang, want voor deze uitvoering geldt op = op. De Peli Case 1510 Roze Pre-Order je hier

Beursaanbiedingen

Tijdens CUE 2024 kon je ook meteen Om het succes te vieren van de beurs hebben we onze aanbiedingen verlengd. Je profiteert daarom nog tot en met 31 januari alle beursaanbiedingen, je vindt ze hier.

Heb je onze stand bezocht tijdens CUE 2024 en een offerte aanvraag ingediend? Dan zal de komende tijd één van onze accountmanagers contact met je opnemen. Heb je ondertussen al een vraag, dan kan je altijd direct contact met ons opnemen.

Foto's van CUE 2024


Prolight + Sound 2023 stand
Spin & Win met Le Mark PVC tape
Prolight + Sound 2023
CUE 2024
Prolight + Sound 2023
Peli™ Case 1510 Zwart en Roze
Prolight + Sound 2023
Winnaar van Spin & Win
Prolight + Sound 2023
Winnaar van Spin & Win
Prolight + Sound 2023
CUE 2024
Prolight + Sound 2023 stand
CUE 2024
Prolight + Sound 2023
Dirty Rigger Rugzak
Prolight + Sound 2023
CUE 2024
Vorige artikel:
Volgende artikel:

Nieuwsbrief