Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Categorie
  1. Zo controleer je jou materialen 21

Tips voor magazijn onderhoud


Rustige tijden zijn het moment om in je magazijn onderhoud te plegen aan materialen en het magazijn zelf. Om je hiermee vooruit te helpen hebben wij een paar handige tips op een rijtje gezet waarmee je weer in drukke tijden goed aan het werk kan. RL Sales denkt graag met je mee, kom je er niet uit? Dan helpen we je graag, je kan onze productspecialisten bereiken via onze contactpagina.

 

Alles om je materialen te merken

Geef herkenning aan je materialen door deze te voorzien van een (bedrijfs)naam, logo of serienummer. Zo zie je in een opslag welke materialen van jou zijn of wat er in de flightcases zit. Werken wordt zo een stuk makkelijk, overzichtelijker en dus sneller. Met ons assortiment merk inkt en sjablonen is deze klus zo geklaard! Weten hoe je te werk moet gaan? We leggen het hier graag aan je uit.
 
 

Creëer een strak magazijn

Een strakke magazijn belijning zorgt ervoor dat alles net op de juiste plek komt te staan in het magazijn. Zo zie je direct waar alles moet staan en creëer je een netjes magazijn wat het werken niet alleen makkelijk maar ook een stuk veiliger maakt. Met onze magazijn belijningstape of belijningsverf zet je strakke lijnen in je magazijn in een handomdraai!
 
 

Zo controleer je jouw materialen

Tijd om je materialen uit te zoeken? Dan helpen de Gaffergear Checked, Defect en Incomplete je eenvoudig met het sorteren van je materialen. Zo geef je snel en eenvoudig aan wat de status is van de materialen. Doordat de tape eenvoudig te beschrijven is kan je ook gelijk aangeven wat ermee aan de hand is. Dat scheelt je dubbel controleren van de materialen en helpt je collega's aan de juiste informatie. Het uitzoeken van de materialen was nog nooit zo makkelijk! Weten hoe je te werk moet gaan? We leggen het hier graag aan je uit.
 
 

Tijd om te repareren

Een gat in een theaterdoek, kabels kapot of andere defecten? Met onze handige tape repareer je materialen eenvoudig zodat we weer klaar zijn voor gebruik. Tear-Aid kan bijvoorbeeld gebruikt worden om zeilen, schermen of doeken te maken. En met onze Backdrop tape is een gat in een theater doek zo weer gemaakt. En kabels maak je eenvoudig met onze krimpkous of isolatie tape. Kortom, ons assortiment bestaat uit een hoop oplossingen op materialen weer te repareren!
 
 

Hoe kleurcodeer je kabels

In een oogopslag de lengte van een kabel zien? Of de kabel voorzien van een label? Dat gaat eenvoudig door deze te voorzien van een kleur codering. Dat werkt wel zo handig zodat je in een opslag de lengte van een kabel ziet. Weten hoe je te werk moet gaan? We leggen het hier graag aan je uit.