Nieuw: Dirty Rigger Technicus Rugzak met laptopvak

Nieuw: Dirty Rigger Technicus Rugzak met laptopvak
7 februari 2023 3 minuten leestijd

Nieuw: Dirty Rigger Technicus Rugzak met laptopvak

Hij is er, na 18 maanden productontwikkeling met input van branchespecialisten over de hele wereld: de Dirty Rigger Technici Rugzak met opbergvak voor je laptop. Aan alles is dan ook gedacht om dit de ideale rugzak te maken waarmee je gereedschap, persoonlijk spullen, kleding en zelfs je laptop in kan meenemen. Door gebruik te maken van robuuste materialen die verwerkt zijn in de rugzak hoef je niet bang te zijn dat je spullen snel beschadigen. Zo zijn de vakken voorzien van sterke en robuuste ritssluitingen, is de bodem voorzien van een harde ondoordringbare bodem die tevens waterdicht is en is het laptopcompartiment voorzien van zachte kussens die hem optimaal beschermen.

Dirty Rigger rugzak met alle vakken

Hoeveel opbergvakken heeft de rugzak?

26 Stuks om precies te zijn. De rugzak zit vol met handige opbergvakken waar je al je spullen in kan plaatsen. Met de grote ritssluitingen die ver open kunnen zijn alle vakken goed toegankelijk. Verder is de binnenkant van de grote opbergvakken uitgevoerd in het geel waardoor je zelfs in donkere plekken je het gereedschap ziet zitten. En om er eens goed achter te komen hoe handig deze zijn hebben we ze even goed getest.

Het laptopvak

Om te beginnen met het laptopvak, deze is geschikt voor laptops tot een 15.6” inch scherm en heeft een grote ritsluiting die helemaal tot onder open kan. Verder zit de laptop in een zacht met schuim beschermde interne hoes en wordt deze op zijn plaats gehouden met een elastische lus.

Hoofdcompartiment

Het hoofdcompartiment heeft een inhoud van maar liefst 30 liter. Hierin kan je al je grote spullen bewaren. De kleine accessoires kan je in de interne vakjes plaatsen die aan achterzijde van de tas zijn gemaakt. In de deksel van de compartiment zit vervolgens nog een groot vak waar makkelijk een tablet in past.

Het voor vak

Het voor vak is voorzien van 8 kleine binnenzakjes voor al je spullen en één groot vak voor de grotere artikelen. Tevens is de buitenkant voorzien van een zo gehete 20 MOLLE gereedschapslussen. MOLLE staat voor Modular Lightweight Load-carrying Equipment. Wat staat voor een lichtgewicht en modulair draagsysteem voor uitrusting. Aan de elastische lussen kan je eenvoudig gereedschap zoals je scaff-ratel, mulitool, schroevendraaier of ander gereedschap hangen.

De zijvakken

Het linker zijvak heeft een groot opberg vak en aan de buitenzijde een ID houder waar je toegangspas of visitekaartje geplaatst kan worden. Het rechter zijvak heeft aan de buitenzijde 6 elastische MOLLE gereedschapslussen.

Kortom genoeg opbergvakken voor al je spullen. En door het formaat van de rugzak groot genoeg om ook echt veel spullen in op te bergen.

Bodem en laptopvak van Dirty Rigger rugzak

De bodem van de rugzak

De bodem van de rugzak is eentje die redelijk uniek is. Zo is deze namelijk gemaakt van hardkunststof wat ervoor zorgt dat deze waterbestendig. Tevens zorgt deze ervoor dat scherp gereedschap niet de bodem doorboort. Ook kwamen we erachter dat de bodem ervoor zorgt dat de rugzak mooi rechtop blijft staan. Zo kwamen we erachter dat als er een laptop in de rugzak zit en je er het gereedschap uit haalt. De rugzak blijft staan en niet omvalt door het gewicht van de laptop.

Tot slot is de rugzak voorzien van handige D-ringen voor karabijnhaken en een elastische borstsluiting aan de rugzaklussen. Zijn alle lussen en de achterkant voorzien van zachte en ademde kussens wat zorgt voor een fijn draagcomfort. En hebben we het natuurlijk over Dirty Rigger, het merk waarmee je gezien wilt worden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de Dirty Rigger Technicus Rugzak met laptopvak hier.

Previous artikel:
Next artikel:

Nieuwsbrief