Peli G5 Wallet review

Peli G5 Wallet review
14 september 2023 2 minuten leestijd

Peli G5 Wallet review

Nieuw en vanaf nu ook in Europa leverbaar: de Peli™ G5 RF Field Wallet, oftewel de ultieme opberg pasjeshouder die waterdicht is voor al je pasjes en geld. De Peli G5 Wallet is gemaakt van sterk duurzaam lichtgewicht aluminium. De scharnierpinnen zijn gemaakt van roestvrijstaal. Dit zorgt ervoor dat de case niet zo snel zal roesten bij het gebruik in de buitenlucht. En dat is wel zo handig als de case meeneemt naar buiten of tijdens het werk in de extreemste omstandigheden. Iets wat Peli kenmerkt als fabrikant.

Tevens zorgt het aluminium dat de bankpakjes beschermd zijn hackers die RFID (Radio Frequency Identification) scanners gebruiken om je pas te hacken. Hiermee zijn je bankpassen dus extra beschermd tegen hackers.

Het binnenwerk van de Peli G5 Wallet is elastisch en heeft aan de ene zijde een strap voor je pasjes en aan de andere zijde een elastisch netje voor geld of sleutels. Hiermee kan je makkelijk alles sorteren. De case sluit je vervolgens waterdicht met de sluiting aan de onderzijde van de case. Aan de buitenzijde van de case zit tevens een elastische strap waar je makkelijk bankbiljetten achter kan plaatsen. Zo hoef je de case niet te openen om bij wisselgeld te komen.

Achterkant Peli G5 Wallet pasjeshouder

De fabrikant Peli claimt tevens dat de pasjeshouder waterdicht is tot 1 meter voor een tijd van 30 minuten. En hiermee is hij gekeurd met de normering IP67.

De afmeting van de Peli G5 Wallet pasjeshouder

De afmeting van de wallet is door 12,7 cm hoog, 7,6 cm breed en 2 cm dik. En hiermee is hij in afmeting vergelijkbaar met een iPhone 14 (14,6 cm hoog x 7,1 cm breed) of Samsung S23 (14,6 cm hoog x 7,0 cm breed). Alleen is hij iets dikker, maar dan komt natuurlijk doordat je er wel pasjes in moet kunnen plaatsen.  

Tot slot is hij voorzien van handige polskoord. Deze kan je ook makkelijk kan verwijderen of weer terugplaatsen mocht je hem even niet zo handig vinden.

Onze conclusie

Met de Peli G5 Wallet pasjeshouder heeft Peli een zeer leuke handige case toegevoegd aan hun assortiment. Door zijn formaat, het feit dat hij waterdicht is zeker een uitkomst om je pasjes en geld veilig op te bergen en mee te nemen in de extreemste omstandigheden.

Nieuwsgierig geworden naar de Peli G5 Wallet pasjeshouder? Je bekijkt en besteld hem eenvoudig hier in onze webshop.  

Peli G5 Wallet gesloten

Previous artikel:
Next artikel:

Nieuwsbrief