Betaal vanaf nu achteraf betalen met ABN AMRO

Betaal vanaf nu achteraf betalen met ABN AMRO
15 november 2023 2 minuten leestijd

Betaal vanaf nu achteraf betalen met ABN AMRO

Sinds deze week is onze afrekenpagina geheel vernieuwd. Hiermee kunnen we onze service nog verder verbeteren. Want service is één van onze kernwaardes die we hoog opnemen. En daarom zijn we samen met onze programmeurs al maanden achter de schermen bezig om de afrekenpagina geheel te vernieuwen. De komende tijd zullen we deze nog verder door ontwikkelen, zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn.

Als eerste stap hebben onze programmeurs samen met die van ABN AMRO, een nieuwe betaalmethode gerealiseerd genaamd: Achteraf betalen van ABN AMRO. Met deze innovatie kunnen bedrijven eenvoudig orders plaatsen met een betalingstermijn van 30 dagen, in plaats van vooraf te betalen. We merken dat hieraan bij veel bedrijven en instellingen behoefte is. Samen met de programmeurs van ABN AMRO zijn we dan ook al maanden bezig om deze betaalmethode te ontwikkelen en te implementeren in onze nieuwe afrekenpagina. Met trots kunnen we deze methode vanaf nu aanbieden als een van onze betaalmethodes.

Zo werkt achteraf betalen van ABN AMRO

Als je nog niet bij ons op rekening bestelt, maar dit wel graag wil doen, is de betaalmethode Achteraf betalen van ABN AMRO vanaf nu beschikbaar bij een orderbedrag vanaf € 500,- excl. BTW. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een KvK-nummer. Na het invullen van je KvK-nummer in de betaalmethode verifieert de ABN AMRO direct of de betaalmethode mogelijk is voor het bedrijf. Na het plaatsen van je bestelling, zal ABN AMRO vervolgens contact opnemen en je de factuur sturen met een betalingstermijn van 30 dagen. Hiermee kan je dus vanaf nu direct bij ons op rekening bestellen zonder eerst met ons contact op te nemen.

Wil je meer weten over deze innovatie? Lees hier alles over Achteraf betalen van ABN AMRO.

Next artikel:
Gerelateerde berichten
Nieuw: Stock Service
Nieuw: Stock Service
12 september 2023

Nieuwsbrief