Nieuw Back to Black gaffa tape

Nieuw Back to Black gaffa tape
22 juni 2023 2 minuten leestijd

Nieuw Back to Black gaffa tape

Valt het je ook op dat gaffa tape aan de onderzijde vaak wit is? Met de nieuwe MagTape Back to Black gaffa tape heb je hier geen last meer van. Want deze nieuwe gaffa tape is zowel aan de boven als onderzijde mat zwart. En dat is nou weer ideaal voor het snel repareren van bijvoorbeeld backdrop gordijnen. Hiermee is de gaffa tape eigenlijk onmisbaar in iedere televisie studio, theater of filmset. Omdat de gaffa tape tevens mat zwart is reflecteert hij niet zodra er licht op valt.

 

Verschil tussen MagTape Back to Black en standaard gaffa tape

 

 

De Kenmerken van MagTape Back to Black gaffa tape

Enkele andere eigenschappen van de gaffa tape is dat hij makkelijk met de hand te scheuren is, makkelijk schoon te verwijderen is en standaard wordt geleverd in rollen van 50 millimeter breed en 50 meter lang.

Verder is de MagTape Back to Black voorzien van 80 Mesh. Dit houdt in dat het een zeer duurzame en hogere kwaliteit gaffa tape is met veel linnen erin verwerkt. De linnen zorgt ervoor dat de tape handig te scheuren is en een sterke trekkracht heeft. De Mesh staat voor het aantal openingen per inch. Hoe hoger de Mesh, hoe fijner geweven de gaffa tape is.

 

MagTape gaffa tape

MagTape® is het Engelse merk wat al jaren wereldwijd een geliefde gaffa tape. De innovatieve fabrikant van MagTape is continue opzoek naar nieuwe handige oplossingen voor de entertainment industrie. En met deze nieuwe totaal zwarte MagTape bewijzen ze zich weer als innovatieve probleem oplosser. Als importeur van MagTape bieden we deze nu voor het eerst ook beschikbaar aan in de Benelux.

Nieuwsgierig geworden naar de MagTape Back to Black? Bekijk deze dan snel hier.

Previous artikel:
Next artikel:

Nieuwsbrief